📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@baranadm
zapomniałeś dodać że ma jeszcze nadgryzione jabłko, które dodaje + 50% do cena i + 5cm do penis
zapomniałeś dodać że ma jeszcze nadgryzione jabłko, które dodaje + 50% do cena i + 5cm do penis

Rozmawiają ze sobą dwa dzieciaki z pokolenia "lansu":
-Dlaczego cały czas nosisz ze sobą pusty kubek ze Starbucks'a?
-Bo mnie nie stać na Iphone'a.
-Dlaczego cały czas nosisz ze sobą pusty kubek ze Starbucks'a?
-Bo mnie nie stać na Iphone'a.

Lepiej trochę przysiąść do nauki, pogrzebać w necie i złożyć sobie samemu 2 razy tańszy i 4 razy lepszy sprzęt niż iPad

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie