Dogonił i poprawił.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:00
No i po co go gonił? Ciekawe co myślał, zrównam się z nim i przeszyje go spojrzeniem i postraszę palcem no bez jaj
Przypomniałeś mi jedną dziewczynę, której mój instruktor od prawa jazdy poświecił 15 min na to, że na rondzie jak skręcasz w prawo to nie można z lewego pasa, mało tego to było dzień przed jej 3 egzaminem.
erotyczny napisał/a:
jak można ze środka jezdni kręcić w prawo? oO
Przypomniałeś mi jedną dziewczynę, której mój instruktor od prawa jazdy poświecił 15 min na to, że na rondzie jak skręcasz w prawo to nie można z lewego pasa, mało tego to było dzień przed jej 3 egzaminem.
@kolejny, 3 dni przed egzaminem to pikus! szczecinskie zlotowy zjezdzaja z ronda ze srodkowego pasa, albo w ogole jak tam im pasuje (nie uzywaja tez kierunkow)
o ile rzeczywiście nie wolno skręcać w prawo z lewego pasa na rondzie, o tyle zjeżdżanie ze środkowego pasa jest jak najbardziej zgodne z przepisami ruchu drogowego, chociaż nie na wszystkich rondach, niemniej, na filmiku mamy do czynienia z popełnieniem wykroczenia przez kierowcę w samochodzie z kamerą - wyprzedzał na skrzyżowaniu i to prawym pasem
nie dosc ze skreca z lewego pasa w prawo to jeszcze kierunek wbija dopiero po rozpoczeciu manewru ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie