konto usunięte
2015-06-10, 9:21
Tylko w Polsce obecnie jak mi się cureczka urodziła to więcej dostalem od PZU bo byłem z żoną ubezpieczony niż becikowego.
konto usunięte
2015-06-10, 10:04
Zaraz autorów ostro pocisną, że dyskryminują pedziów i resztę tego tatałajstwa i jeszcze będą musieli przeprosić za całą niepoprawną politycznie kampanię. A o przyrost naturalny zadbają znudzone Dunki głodne czarnych i śniadych kiełbach oraz standardowo bydło przymusowo importowane z Afryki.
pyros1987 napisał/a:
Tylko w Polsce obecnie jak mi się cureczka urodziła to więcej dostalem od PZU bo byłem z żoną ubezpieczony niż becikowego.
to weź tą "cureczke" ortografii naucz....
hm to tłumaczy dlaczego imigranci w Danii rozmnażają się jak króliki
konto usunięte
2015-06-10, 13:31
@NieLubieLudzji Coraz bardziej Cię lubię
Takiej blondynce to mogę machnąć 4 od razu
Całe szczęście, że w Danii jest więcej "rodzin" homoseksualnych, w końcu w nich się rodzi więcej dzieci niż w normalnych rodzinach, przynajmniej tak mówiła pewna "profesor".
Co w tym dziwnego? Im bardziej rozwinięta cywilizacja, tym więcej zajęć ciekawszych od niańczenia bachorów. Młodzi ludzie wolą wydawać zarobione pieniądze na podróże, gry, filmy, gadżety i inne hobby, niż na pampersy dla dziecka. Mnie to nie dziwi i osobiście też nie planuje tworzyć osobistego obciążenia finansowego przed 40. rokiem życia. Chińczyków jest dużo, bo kiedyś ich jedyną rozrywką było chodzenie do pracy i namnożyli się tak, że dzisiaj wystarczy 2+1, by mogli powoli zaludniać cały glob.