Latam sobie po bashu, a tu takie coś:
8 grudzień 2009, 10:11.
<Procek> Droga Kostucho...
<Procek> W tym roku zabrałaś mi mojego ulubionego tancerza Michaela Jacksona, ulubionego aktora Patricka Swayze, mojego ulubionego piosenkarza Stephena Gately i moją ulubioną aktorkę Farę Fawcett.
<Procek> Jak wiesz, moimi ulubinymi politykami są Jarosław oraz Lech Kaczyńscy.
<Procek> Pozdrawiam
P🤬lony się zdziwił pewnie w 2010...
Lech może nie był najbardziej lubianym prezydentem, ale za to z jakim hukiem odszedł!
@up, a czy jakikolwiek był lubiany? Przecież to zwykłe kozły ofiarne dla motłochu tak samo jak premierzy, a ci co mają realną władzę zawsze pozostają w cieniu.
Tak, tak, wiem, "spiseg", iluminaty i masony, spoko, nie mam zamiaru nikogo uświadamiać.
Stare jak świat, parę lat temu przeleciało pół internetu i parę gazet (nie jestem pewien czy w CKMie nie było)
Klarkson napisał/a:
Latam sobie po bashu
Nie zapomnij sprawdzić jeszcze naszej-klasy.
Konto usunięte
2015-07-01, 15:30
Jaruś zj🤬 sprawę i nie wsiadł na pokład tupolewa.
Konto usunięte
2015-07-01, 16:25
@Zero_Cool_
Nie zapomnij kupić maści na ból odbytu, chyba Ci się skończyła. Będę chciał to założę sobie konto na tym sp🤬olonym serwisie jakim jest nasza-klasa, c🤬j Ci do tego.
@
Klarkson,
O ty k🤬a debilu bez szkoły... Chodziło o to, że bash jest już tak k🤬a stary i niepopularny co nasza-klasa, a swój okres świetności oba te serwisy miały mniej więcej w tym samym czasie.
Nie pozdrawiam

.
Konto usunięte
2015-07-01, 17:00
@Zero_Cool_
Hultaju, zadzierasz z niewłaściwym człowiekiem! Masz rację bash już nie jest tak popularny jak kiedyś, ale są tam rzeczy, dla których warto wrócić od czasu do czasu.
Ja pozdrawiam.
Klarkson napisał/a:
Hultaju, zadzierasz z niewłaściwym człowiekiem!
"O k🤬a... Grubo" - tyle słowem komentarza.
Od siebie dodam jeszcze - ryj tam śmieciu
Konto usunięte
2015-07-01, 17:41
@up
Wyładowywanie frustracji w internecie to nienajlepszy pomysł. Chcesz mogę Ci jakoś pomóc.

Zapewniam, że zmienisz swoje nastawienie od pierwszej konsultacji.
Cytat:
P🤬lony się zdziwił
Pierre d'Ollony napisał/a:
@up, a czy jakikolwiek był lubiany? Przecież to zwykłe kozły...
Na zdziwionego nie wygląda
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Konto usunięte
2015-07-01, 17:46
@up
Hahaha poprawiłeś mi humor, łap piwko!
Pierre d'Ollony napisał/a:
@up, a czy jakikolwiek był lubiany? Przecież to zwykłe kozły ofiarne dla motłochu tak samo jak premierzy, a ci co mają realną władzę zawsze pozostają w cieniu.
Tak, tak, wiem, "spiseg", iluminaty i masony, spoko, nie mam zamiaru nikogo uświadamiać.
Jeszcze ż🤬dzi i cykliści.
Klarkson napisał/a:
@Zero_Cool_
Hultaju, zadzierasz z niewłaściwym człowiekiem!
This shit made my day.