zdjęcia jedzenia kupionego w jednej z restauracji w galerii w Kielach za jedyne 7 zł
materiał własny.
s................n
2013-07-06, 17:11
więcej wypadnie za talerz niż wpadnie do gęby
north fish.. myślisz, że tylko u ciebie w wiosce dają te śmieciowe ryby? żarcie spoko, tylko ta ryba c🤬jowa i nic z rybą wspólnego nie ma..
U................d
2013-07-06, 17:45
Wygląda jak jakieś odpady, co to tam im pozostawało to p🤬lnęli na talerz i "włala"
o................r
2013-07-06, 17:49
Nie wiem co za gówno jesz i gdzie to podają... nawet jak by 3 zł kosztowało nie ruszył bym tego....
Po pierwszy wygląda to jak wymiociny jakiegoś zwierzęcia.
Po drugie gdzie ład, skład i umiar? Ktoś chyba wysypał z gara wszystko co miał na talerz... albo może pozbierał z innych talerzy co wróciły?
U mnie w knajpie takie coś by nie przeszło.....
m................3
2013-07-06, 19:00
przecież to sadistic
To nie jest jedzenie. To jakieś zielone paskudztwo.
W jedzeniu znajduje się mięso w 90%
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
r................8
2013-07-06, 20:22
hehehe
jak ja lubię sobie uświadamiać ze ludzie to są naprawdę śmiecie
s................o
2013-07-06, 20:27
dadzą wam za mało syfu to narzekacie że wróbel by nie pojadł. dali wiecej- tez źle, bo za dużo. następnym razem zrób sobie sam leniwcu. z reszta w Kielcach jest lepsze i tańsze żarcie (bary społem) niż we wszystkich restauracjach w Poznaniu.
"O ty pazero zaj🤬a"
Noo, i gdzie to jedzenie?
podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.
s................v
2013-07-07, 0:15
To wygląda bardziej na obiad dla wegetarianina. Prawdziwe gastro to schabowy z kapustą i c🤬j.
socjalmmv napisał/a:
Prawdziwe gastro to schabowy z kapustą i c🤬j
chyba ojciec u ciebie gotuje
Idioci w NF jest samoobsługa, koleś sam sobie naj🤬 jak świnia do koryta, ale tyle ile chciał, a nie liczył na hojność kucharza za 7zł. I przynajmniej się nawp🤬lał, a nie podziwiał wodotryski z dekoracyjnego gówna.
A było tam mięso?
podpis użytkownika
In the glare of burning churches!
Wygląda na żarcie serwowane ze śmietnika.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.