👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij napisał/a:
Takie półkuliste "pachołki" są powszechne w Mińsku. U ruskich też? Ktoś wie?
Przyjrzyj się. To nie są żadne pachołki, tylko głowice nuklearne. Troskliwy ruski tatko dobrze o tym wie, dlatego popędza kaszojadka, żeby ten się nie napromieniował.
Bardzo dobrze, przyzwyczaja kaszojada do przyszłego poniewierania nim na froncie itp. Wyjątkowo troskliwy orkojciec
zwierzak30 napisał/a:
Ja tu widzę tylko przywracanie ustawień fabrycznych u kaszojada.
Te "kopniaki" ,i to w dupę. Bez przesady.
Serio? Szef z przerwy też cię tak do roboty zagania?? Szacunek się należy każdemu człowiekowi bez względu na wiek
WunderWurst napisał/a:
Serio? Szef z przerwy też cię tak do roboty zagania?? Szacunek się należy każdemu człowiekowi bez względu na wiek
Właśnie to widać w załączonym materiale. Młody nie miał szacunku do ojca i dostał reprymendę.
Ja natomiast uważam, że nie każdy zasługuje na szacunek, a szczególnie atencyjne miękkie faje, które się jego domagają.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie