Współczuję wam, jeśli to dla was normalne. Bo to nie jest normalne zachowanie, działa dokładnie odwrotnie niż się temu chłopu wydaje, a dodatkowo może prowadzić do eskalacji i tragedii. A finalnie za kilkadziesiąt lat to dzieciak będzie spuszczał wp🤬l tatusiowi.
Z tym współczuciem dla Sadoli to raczej poklasku nie znajdziesz. Większość komentarzy jest właśnie adekwatna do sytuacji w której nic złego się nie dzieje. Jeżeli uważasz, że młody będzie bił Ojca na starość za takie koleżeńskie kopniaki to jesteś nad wyraz delikatny i przewrażliwiony. Myślę, że na Pudelku zebrał byś kratę piw 🍻
Współczuję wam, jeśli to dla was normalne. Bo to nie jest normalne zachowanie, działa dokładnie odwrotnie niż się temu chłopu wydaje, a dodatkowo może prowadzić do eskalacji i tragedii. A finalnie za kilkadziesiąt lat to dzieciak będzie spuszczał wp🤬l tatusiowi.
Wiec tak… masz racje ale szkoda twojego czasu bylo bo 90% tego portalu jest ułomna.Tu piszą żeby kaszojada kopać i to kacap itp… a w życiu codziennym DDA i mieszkają w pokoju szczając do butelek i tylko przy kompie siedzą.
Takie półkuliste "pachołki" są powszechne w Mińsku. U ruskich też? Ktoś wie?
Przyjrzyj się. To nie są żadne pachołki, tylko głowice nuklearne. Troskliwy ruski tatko dobrze o tym wie, dlatego popędza kaszojadka, żeby ten się nie napromieniował.
Ja tu widzę tylko przywracanie ustawień fabrycznych u kaszojada.
Te "kopniaki" ,i to w dupę. Bez przesady.
Serio? Szef z przerwy też cię tak do roboty zagania?? Szacunek się należy każdemu człowiekowi bez względu na wiek
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Współczuję wam, jeśli to dla was normalne. Bo to nie jest normalne zachowanie, działa dokładnie odwrotnie niż się temu chłopu wydaje, a dodatkowo może prowadzić do eskalacji i tragedii. A finalnie za kilkadziesiąt lat to dzieciak będzie spuszczał wp🤬l tatusiowi.
ale ty jesteś niedoj🤬y
Serio? Szef z przerwy też cię tak do roboty zagania?? Szacunek się należy każdemu człowiekowi bez względu na wiek
Właśnie to widać w załączonym materiale. Młody nie miał szacunku do ojca i dostał reprymendę.
Ja natomiast uważam, że nie każdy zasługuje na szacunek, a szczególnie atencyjne miękkie faje, które się jego domagają.