Ja tu widzę tylko przywracanie ustawień fabrycznych u kaszojada.
Te "kopniaki" ,i to w dupę. Bez przesady.
Te "kopniaki" ,i to w dupę. Bez przesady.
leonidkacap napisał/a:
prawidłowo nie wyrośnie na p🤬dę ani lewaka
Ani pedała czy inną ciotę
Takie półkuliste "pachołki" są powszechne w Mińsku. U ruskich też? Ktoś wie?
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Jak widzę niektóre bachory jak są rozwydrzone to czasem jestem za takim sklepem żeby ustawić gnoja
Normalne i zdrowe relacje między Ojcem i synem. Nic nadzwyczajnego się tam nie dzieje. Kopał młodego delikatnie, bo miał zajęte ręce, a później postawił go do pionu i marsz do przedszkola.
patmon napisał/a:
Normalne i zdrowe relacje między Ojcem i synem. Nic nadzwyczajnego się tam nie dzieje. Kopał młodego delikatnie, bo miał zajęte ręce, a później postawił go do pionu i marsz do przedszkola.
To nawet nie były kopnięcia. Dzieciak miał przy tym niezły ubaw, jak słychać. Na szczęście później ojciec uświadomił mu, kto tu rządzi.
Brawo.
nic niezwykłego na filmie się nie wydarzyło, ot życie codzienne, ale trzeba napisać że kacap, że na front, bo przecież bierzemy za to takie p🤬lenie GRUBĄ kasę, tzn, nie my, tylko reprezentujący nas politycy i agentura, ale bez nas to by się nie udało, a tak, interes się kręci, bo pomagamy innym robić z siebie biednych debili.
Na szczęście mam jakieś tam granice naiwności, co akurat tutaj widać po komentarzach.
Na szczęście mam jakieś tam granice naiwności, co akurat tutaj widać po komentarzach.
I młody posłuszny, może te kacapskie metody nie takie złe, wprawdzie później taki gówniak wyrośnie na typowego kacapa pijaka i bandytę ale przynajmniej jak jest młody to będzie chodził jak zegarek.