👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tu widzę tylko przywracanie ustawień fabrycznych u kaszojada.
Te "kopniaki" ,i to w dupę. Bez przesady.
Te "kopniaki" ,i to w dupę. Bez przesady.
leonidkacap napisał/a:
prawidłowo nie wyrośnie na p🤬dę ani lewaka
Ani pedała czy inną ciotę
Takie półkuliste "pachołki" są powszechne w Mińsku. U ruskich też? Ktoś wie?
Jak widzę niektóre bachory jak są rozwydrzone to czasem jestem za takim sklepem żeby ustawić gnoja
Normalne i zdrowe relacje między Ojcem i synem. Nic nadzwyczajnego się tam nie dzieje. Kopał młodego delikatnie, bo miał zajęte ręce, a później postawił go do pionu i marsz do przedszkola.
patmon napisał/a:
Normalne i zdrowe relacje między Ojcem i synem. Nic nadzwyczajnego się tam nie dzieje. Kopał młodego delikatnie, bo miał zajęte ręce, a później postawił go do pionu i marsz do przedszkola.
To nawet nie były kopnięcia. Dzieciak miał przy tym niezły ubaw, jak słychać. Na szczęście później ojciec uświadomił mu, kto tu rządzi.
Brawo.
I młody posłuszny, może te kacapskie metody nie takie złe, wprawdzie później taki gówniak wyrośnie na typowego kacapa pijaka i bandytę ale przynajmniej jak jest młody to będzie chodził jak zegarek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie