Ja bym nie skręcał.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
@up
W przypadku, gdyby to był arab, który robi to u nas to bym nie skręcał, a u nich.. ciężko powiedzieć, zależy czy jest z al-kaidy czy isis
Masz łeb i c🤬j? - kombinuj.
W przypadku, gdyby to był arab, który robi to u nas to bym nie skręcał, a u nich.. ciężko powiedzieć, zależy czy jest z al-kaidy czy isis

podpis użytkownika
Gardzę socjalistami. Nie stękaj, że inni "mają" tylko rusz dupę do roboty.Masz łeb i c🤬j? - kombinuj.
K🤬a jeden dobry podmuch wiatru i razem z tymi szmatami jechałby na stopa z tym tirem..........
podpis użytkownika
Ola gringo
Wszędzie piach, piach, piach. Nie dziwię się, że im odbija i szukają wrażeń - a to drift, a to wskakiwanie przed samochody.
Nie zazdroszczę.
Nie zazdroszczę.
Gdyby kierowiec trafił to chyba by się za ten filmik licznik tu przekręcił

Sunday jesteś ciotą jak dla mnie i jak bym cie kiedyś spotkał to dostał byś w pysk.
up
a co mieszkasz w budzie szczysz na koło i srasz pod naczepę jak to kierowca tira
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
a co mieszkasz w budzie szczysz na koło i srasz pod naczepę jak to kierowca tira

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
@KlinikaAboecyjna widzę że coś o tym wiesz ale w przeciwieństwie do Ciebie mam więcej kultury