👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to ja uspakajam, trzymam za rękę, tracę pół godziny życia, a to takie proste jest?
a potem niektórym zostaje tak na całe życie i lubią jak tak za włosy w ramach specyficznej gry wstępnej...

Dorośnie, to up🤬li starej k🤬ie pusty łeb . . .

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Dorośnie, to up🤬li starej k🤬ie pusty łeb . . .
Szkoda k🤬a że tylko raz

nowynick napisał/a:
to ja uspakajam, trzymam za rękę, tracę pół godziny życia, a to takie proste jest?
Sadol uczy?
Kurde nawet przykryła. To chyba nie Azja
PS. Pewnie 7 raz z wyrka sp🤬olił, a nie ma samowolki w poprawczaku
PS. Pewnie 7 raz z wyrka sp🤬olił, a nie ma samowolki w poprawczaku

I dlatego dobrze ze nie można dokonać aborcji i masa dzieci będzie trafiać do takich przybytkow w ręce opiekuńczych wolontariuszem. Przynajmniej te które zostaną znalezione żywe a nie na śmietniku.

k🤬a rozumiem, sadistic, urwane ręce, głowy, skakanie z okien, wypadki, ale zawsze jak widzę filmik na którym ktoś tak traktuje małe, bezbronne dzieci, które uczą się świata to normalnie białej dostaje. Tak samo bym tej babce zrobił
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie