Rada dla faceta - nie żeń się k🤬a! Chyba że z niemą nimfomanką, która ma swój sklep monopolowy.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Rada dla obu płci - jeśli żenicie się z kimś, kogo znacie (i vice versa) tylko powierzchownie, to nie p🤬lcie smutów, że wam związek nie odpowiada.
podpis użytkownika
twój stary wali mi konia gównem
pakicito napisał/a:
@up pedalsko to zabrzmiało
Swój swego pozna, co?
podpis użytkownika
twój stary wali mi konia gównem
Bierzcie śluby ale tylko kościelne i tylko z miłości! Oczywiście zachowajcie uprzednio czystość bo inaczej wasz związek będzie wyklęty!

Z punktem 4 już nie mogę się zgodzić - przez lata delikatnie zmieniali receptury w różnych piwach, co można było wyczuć. Ale teraz to k🤬a przesadzili, kiedy kilkakrotnie próbowałem napić się piwa, a miałem objawy lekkiego zatrucia. Więcej tego syfu nie tknę.
Cytat:
Z punktem 4 już nie mogę się zgodzić - przez lata delikatnie zmieniali receptury w różnych piwach, co można było wyczuć. Ale teraz to k***a przesadzili, kiedy kilkakrotnie próbowałem napić się piwa, a miałem objawy lekkiego zatrucia. Więcej tego syfu nie tknę.

Ant1984 napisał/a:
Z punktem 4 już nie mogę się zgodzić - przez lata delikatnie zmieniali receptury w różnych piwach, co można było wyczuć. Ale teraz to k🤬a przesadzili, kiedy kilkakrotnie próbowałem napić się piwa, a miałem objawy lekkiego zatrucia. Więcej tego syfu nie tknę.
Trzeba było dodać soczek malinowy i pić przez rurke