Chyba nie
Od 0:55
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
O kierwa jaki screemer!
J🤬e sierściuchy p🤬lą się w jego łóżku w pościeli w której później przytuli mordę a on stoi i nagrywa, co za pop🤬lenie, ludziom na punkcie tej kupy futra się już całkiem w deklach poj🤬o
Teledysk w komentarzu wymiata, piękny zwrot akcji pod koniec.
Brytyjka ze szkockim zwislouchym, ale i tak wyjdą brytyjczyki choć bez metryki fpl. Te darcie to normalne, kocur jest w środku parę sekund, później kotka go zrzuci i jeszcze postraszy pazurami. Tak, jestem ekspertem.
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
wiem, że dla wielu sadoli to rozmiar olimpijski, niemożliwy do przeskoczenia, ale tak wygląda koci siurek
Captain Obvious attacks again!
@up jak w takim razie wam te koty wystarczają?!
Oponka, Ty masz aż dwa koty?
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki
Konto usunięte
2018-01-09, 20:57
Jak naciągałaś kotu siuśka tylko po to, żeby nam pokazać na sadolu, to masz moja droga ode mnie zimne piwo
Konto usunięte
2018-01-09, 23:54
mam sama kilka kotów ale nie poj🤬o mi sie w głowie na tyle, żeby pozwolić im takie rzeczy robić. Jak tylko któremuś jajca za bardzo wyrosły i chciał znaczyć teren, to najpierw kapciem przez łeb i do weta na kastracje. Nie rozumiem jak ludzie mogą trzymać niewykastrowane/niewysterylizowane zwierzęta w domu. Przecież to smród jest niesamowity.
Konto usunięte
2018-01-10, 0:24
Nie ma co się dziwić, kopulacja kotów jest czymś, co sam porównałbym raczej do gw🤬tu, niż do aktu bliskości.