Weź ty mnie wytłumacz jak krowie w rowie czego ty do c🤬ja szukałeś w necie, że trafiłeś na decepticona?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Weź ty mnie wytłumacz jak krowie w rowie czego ty do c🤬ja szukałeś w necie, że trafiłeś na decepticona?
Wpisałem w google Velture i mi wyskoczyło

podpis użytkownika

@up
Wpisałem siebie w gógla i wyskoczył mi wywiad ze mną na YT nawet ale transformatorów żadnych nie widziałem... ściemniaczy ty jeden
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Wpisałem siebie w gógla i wyskoczył mi wywiad ze mną na YT nawet ale transformatorów żadnych nie widziałem... ściemniaczy ty jeden

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ten jak nie p🤬lnie takiego kwiatka raz na 10 tematów to pewnie cierpi..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
osztyk🤬o napisał/a:
Prawdziwa femme fatale.
chyba femme shemale
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
mimo, że to sadol...nie spodziewałem się...może dla tego, że nie zobaczyłem kto wrzucił