Akcja od 2:50
Wiem ze znaFcy zaraz powiedzą ze to fejk, zaczną sie doszukiwać nienaturalnych zachowań, ciec c🤬j wie czego jeszcze ale mi to wygląda całkiem autentycznie.
Swoja droga bardzo zdrowa pani
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fejk, zachowuje się nienaturalnie.
Konto usunięte
2016-02-10, 0:42
a ja uważam że to nie fejk bo operator złapał go za k🤬sa i ogólnie operator i ten tyy to pedały
A ja osobiście podzielam zdanie obu panów.
Ogólnie nie mam dużego szacunku dla prostytutek, ale, o ile to nie fejk, to takie pranki są strasznie c🤬jowe, te kobiety pracują w zawodzie podwyższonego ryzyka i zdają sobie z tego sprawe. Podczas takich akcji, widząc agresje itp.. kobieta boi się o swoje życie. Wk🤬iają mnie tacy pranksterzy, oni robią sobie jaja , a kobieta przeżywa horror i jest przerażona. Dz🤬ka to dz🤬ka szacunku do tego nie mam, ale nikomu krzywdy nie robi, wręcz przeciwnie i nikt nie powinien jej straszyć, a tych zj🤬ych pranksterów się powinno wp🤬lać do paki za takie akcje. Ale na szczęscie pewnie to fejk.
Konto usunięte
2016-02-10, 10:06
Jako znawca i fachowiec stwierdzam, że jakiś idiota tam szpachlował. A glazura to już w ogóle sp🤬olona... K🤬a, panie, kto tam to pomieszczenie remontował?? Fuszerka!
ogólnie jeśli ktoś uważa swój czas za cenny to niech nawet nie odpala bo ten film nic nie wnosi...
Ciekawe czy mieli wizytę Panów towarzyszących tej Pani do towarzystwa w związku z robieniem sobie jaj z kobiety w godz jej pracy;)?
Fejk. Panna nie przeliczyla kasy. Godzina za 250 funa a koleś płaci 20kami. Banknotów za mało, a kasa w rulonie prosto do kieszeni, nawet nie spojrzała
jak alfons przyjdzie do nich w odwiedziny to dopiero bedzie prank.
7:12 ekran LCD od Aparatu jest wyj🤬y, oczywiście ona tego nie zauważyła
Pranki są c🤬jowe nie tyle w stosunku do prostytutek, a do wszystkich grup zawodowych itd.
Przechodzę do meritum: te żarty są po prostu c🤬jowe już od kilku lat.
Ogólnie żadna praca nie hańbi, tylko czasem płaca za nią.