Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Verginol 2016-02-10, 0:38 7
Fejk, zachowuje się nienaturalnie.
Zgłoś
_................_ 2016-02-10, 0:42
a ja uważam że to nie fejk bo operator złapał go za k🤬sa i ogólnie operator i ten tyy to pedały
Zgłoś
Psilocke 2016-02-10, 1:29
A ja osobiście podzielam zdanie obu panów.
Zgłoś
towelie 2016-02-10, 1:48 67
Ogólnie nie mam dużego szacunku dla prostytutek, ale, o ile to nie fejk, to takie pranki są strasznie c🤬jowe, te kobiety pracują w zawodzie podwyższonego ryzyka i zdają sobie z tego sprawe. Podczas takich akcji, widząc agresje itp.. kobieta boi się o swoje życie. Wk🤬iają mnie tacy pranksterzy, oni robią sobie jaja , a kobieta przeżywa horror i jest przerażona. Dz🤬ka to dz🤬ka szacunku do tego nie mam, ale nikomu krzywdy nie robi, wręcz przeciwnie i nikt nie powinien jej straszyć, a tych zj🤬ych pranksterów się powinno wp🤬lać do paki za takie akcje. Ale na szczęscie pewnie to fejk.

podpis użytkownika

...And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.
Zgłoś
mod_y 2016-02-10, 2:44
OD 12:40 dobra muza.
Zgłoś
dewoj 2016-02-10, 8:46 1
pranki sranki
Zgłoś
C................l 2016-02-10, 10:06 2
Jako znawca i fachowiec stwierdzam, że jakiś idiota tam szpachlował. A glazura to już w ogóle sp🤬olona... K🤬a, panie, kto tam to pomieszczenie remontował?? Fuszerka!
Zgłoś
woofer51 2016-02-10, 10:11 16
ogólnie jeśli ktoś uważa swój czas za cenny to niech nawet nie odpala bo ten film nic nie wnosi...
Zgłoś
PoliteP 2016-02-11, 1:56
Ciekawe czy mieli wizytę Panów towarzyszących tej Pani do towarzystwa w związku z robieniem sobie jaj z kobiety w godz jej pracy;)?
Zgłoś
Michukichu 2016-02-11, 7:10
Fejk. Panna nie przeliczyla kasy. Godzina za 250 funa a koleś płaci 20kami. Banknotów za mało, a kasa w rulonie prosto do kieszeni, nawet nie spojrzała
Zgłoś
NastyRascal 2016-02-11, 8:31 2
jak alfons przyjdzie do nich w odwiedziny to dopiero bedzie prank.
Zgłoś
bartek97 2016-02-11, 19:29
7:12 ekran LCD od Aparatu jest wyj🤬y, oczywiście ona tego nie zauważyła
Zgłoś
1nsecure 2016-02-11, 19:32
Pranki są c🤬jowe nie tyle w stosunku do prostytutek, a do wszystkich grup zawodowych itd.
Przechodzę do meritum: te żarty są po prostu c🤬jowe już od kilku lat.
Zgłoś
Kooondor2000 2016-02-11, 19:35
Ogólnie żadna praca nie hańbi, tylko czasem płaca za nią.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie