Tez tak kiedys wszedlem
Do konca kariery pozostalem czarnym koniem

Man Of The Match jak nic!

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zawodnik wprawdzie nie miał w tym meczu wybitnych zagrań ale nic też nie sp🤬olił.
Kiedyś było zamieszanie w okół paru zawodników jak ich drużyna zdobyła medal a oni ani razu nie byli na boisku.Medale musieli oddać

@aleleble
W tamtym roku była taka sytuacja w Barcelonie gdy wygrali LM medale musieli oddać Vermalen i Claudio Bravo bo ani jednej minuty na boisku nie spędzili w tych rozgrywkach :p
W tamtym roku była taka sytuacja w Barcelonie gdy wygrali LM medale musieli oddać Vermalen i Claudio Bravo bo ani jednej minuty na boisku nie spędzili w tych rozgrywkach :p
K🤬a, z przyzwyczajenia przeglądania sadola zamiast subbed przeczytałem stabbed...
Nie wiem czemu ale ostatnio na słowa "dobra zmiana" zaczynam szukać broni po chacie.
podpis użytkownika
ironią w ryj
Przecież to jest Matri, jak grał w Juventusie to tylko Zacherroni coś z nim zrobił na kilka meczów,żeby był z niego pożytek. Przed bramką kopało się w niego piłkę,żeby sie odbiła i poleciała do drugiego zawodnika
Swoją drogą dobrą ma dupeczke
(chodzi o jego dziewczyne oczywscie)

Swoją drogą dobrą ma dupeczke

(chodzi o jego dziewczyne oczywscie)
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"