📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

do tego wszystkiego dodam że chińczycy mają słabszą przyswajalność alkocholu, bo im wystarczy o wiele mniejsza dawka, niż nam,
aby się narąbać
aby się narąbać
Ja jebiu, przecież ona podpala chusteczke to jak ma nie płonąć? A poza tym to spiryt a nie wódka

madufo napisał/a:
Co jak co, ale my Polacy wiemy, że nie da się pić wódki bez grymasu w szczegolnosci na hejnał
Jak się pije coś jak Krajowa albo inna Żołądkowa Deluxe to na pewno... Dobrej jakości wódka nie gryzie nawet ciepła

przecież stawia zakręconą butelkę a podnosi odkręconą - fejk do kosza z tym

amerykańce pewnie uwierzą
i to jest dobre bo pojawią się może filmiki gdzie prawdziwe 0.5 spirytusu ktoś wypije co raczej zakończy się zgonem takiego delikwenta

@krzychu88 Nie ucz ojca dzieci robić. Zdążyłem się nauczyć - co nie zmienia faktu, że trzeba być skończonym debilem i ćwierćmózgiem by pić spirytus (a już aby "zaimponić" kolegom/koleżankom to już w ogóle...).
Tak więc kwiecie młodzieży - nie bądźcie debilami. Nie wszystkiego trzeba w życiu spróbować.
Tak więc kwiecie młodzieży - nie bądźcie debilami. Nie wszystkiego trzeba w życiu spróbować.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie