- Jakiego zwrotu grzecznościowego nie wypada używać, witając się z osobą chorą na schizofrenię?
- "Co słychać?"
podpis użytkownika
21 = 3 * 7
Dla niezorientowanych: jednym z częstszych objawów schizofrenii jest fakt, że pacjentowi wydaje się, że słyszy różne głosy (np nakazujące zrobienie czegoś lub komentujące działania pacjenta) lub odgłosy (szum, brzęczenie, lub nawet konkretne instrumenty czy utwory).
podpis użytkownika
21 = 3 * 7
Jaruś słyszy głos: zap🤬l Donalda!
K................y
2011-01-22, 23:14
@LadyBergamoth - bardziej: zap🤬l Donalda--Donaldaa-Donaldaaa
m................n
2011-01-22, 23:32
Nostry napisał/a:
Dla niezorientowanych: jednym z częstszych objawów schizofrenii jest fakt, że pacjentowi wydaje się, że słyszy różne głosy (np nakazujące zrobienie czegoś lub komentujące działania pacjenta) lub odgłosy (szum, brzęczenie, lub nawet konkretne instrumenty czy utwory).
Opowiedz coś więcej o swojej chorobie
@up poczytaj na wiki ->
pl.wikipedia.org/wiki/Hiperseksualność
podpis użytkownika
21 = 3 * 7
JesionRKO napisał/a:
@LadyBergamoth - bardziej: zap🤬l Donalda--Donaldaa-Donaldaaa
hehehe, że echo po pustym łbie się niesie?
h................3
2011-01-23, 17:32
@up
I zęby wybija, przy ewentualnym zamknięciu ust
h................_
2011-01-23, 17:50
Nostry napisał/a:
mimo nawet wyczerpujacych wyjasnien nie wydaje mi sie ten kawal smieszny
Tego nie znałem . Dobry dowcip :p Coś w stylu:
Czego się nie mówi w samochodzie z Żydem?
-Dodaj gazu.
bardziej by pasowało z głuchoniemym :]
Z................c
2011-01-23, 18:48
Nostry- szum i brzęczenie każdy może słyszeć co jakiś czas, co do reszty wszystko się zgadza, dodam tylko, że głosy mogą być szkodliwe (nakazujące robienie złych rzeczy) bądź pomocne (mogą np. motywować). Pół roku temu okazało się, że mam schizofrenię i muszę stwierdzić, że to ciekawe zjawisko
r................0
2011-01-23, 19:10
-Czego się nie mówi do ofiar katastrofy lotniczej ?
- niczego, bo to nie ma sensu
Śmiejcie się, ale miałem kolegę u którego wykryto schizofrenię (po 20 roku życia), zakatował swoją babkę na śmierć, schował w piwnicy, pobił prostownikiem jeszcze 2 osoby - a taki spokojny był...
k................a
2011-01-23, 22:01
Nostry napisał/a:
@up poczytaj na wiki -> pl.wikipedia.org/wiki/Hiperseksualność
Ręka ci nie boli?