Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Dobre piwo robione w domu
Elmah • 2016-08-04, 4:31
Film przedstawia jak w bardzo prosty sposób można zrobić piwko w domu. Na pewno będzie lepsze niż koncernowe szczochy a przy okazji da nam satysfakcję z uwarzenia swojej pierwszej warki.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-08-04, 6:32
Nie będzie lepsze ani nawet takie samo.
Zgłoś
InnyName 2016-08-04, 8:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-04, 9:30
Pijałem alkohole robione przez znajomych. Alkohole robione czyli pomijam nalewki na alkoholu kupnym (niektóre bardzo dobre).

Prawda jest taka, że wszyscy robiący alkohole się nimi podniecają jakie to dobre, zdrowe i w ogóle i Ty się z tego nie wyłamujesz.
Tymczasem ich twory smakuja jak gówno walące grzybami. Domowe wina w 99% przypadków jakie piłem są jednocześnie za mocne i za słodkie. Piwa z kolei smakują splesniałą ścierką (np Paulanerem tylko jeszcze gorzej). Ale wszyscy się podniecają bo naturalne, bo domowe, bo "prawdziwe" i udają, że im to łajno smakuje.
Zgłoś
Lololoney 2016-08-04, 12:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Angel 2016-08-04, 12:30 9

podpis użytkownika

Zgłoś
parolpl 2016-08-04, 12:51
Zgłoś
Lololoney 2016-08-04, 13:26
Nie chodzi mi o to, kto co woli, bo nic mi do tego... Denerwują mnie te dyskusje... W ostatnich latach namnożyło się ekspertów i zauważyłem, że niektórzy to przy wyborze piwa (przykładowo) zachowują się jak laski w butikach...
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-04, 14:05 3
Zgłoś
jadowita20 2016-08-04, 15:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-04, 20:00
Zgłoś
jadowita20 2016-08-04, 20:24
up żałosne co piszesz człowieczku:) pij swoją colę ,daj się delektować innym jak poznasz dupę i ci rogi jebnie to się najebiesz wielokrotnie...
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-04, 21:46
@Jadowita20
Ok ja jestem żałosnym człowieczkiem za to ty jesteś kobietą więc nawet nie jesteś człowiekiem.
Pij sobie na zdrowie nie każdy chce się truć za majątek.
Zgłoś
jadowita20 2016-08-04, 22:53 4
Mów mi do dupy bo mnie uszy bolą .
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-05, 17:12 1
@Maupajoke
Powiedz mi, jak to jest żyć w świecie ignorancji, w którym nie ma się pojęcia o tym, o czym się mówi? Zaintrygowałeś mnie, serio.
Cytat:

Pij sobie na zdrowie nie każdy chce się truć za majątek.

Wypicie jeden lampki wina dziennie, jest zdrowe. Tak samo jak wypicie jednego piwa na kilka dni, krzywdy ci też nie zrobi.
Każdy organizm ma swoje potrzeby, i wypicie zalecanej dla naszego organizmu ilości alkoholu, nie będzie szkodliwe, a wręcz przeciwnie.
Ale ty pewnie jesteś jednym z tych, dla których picie alkoholu od razu musi oznaczać upicie się. Stąd twoja ignorancja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem