Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
p................b 2014-02-06, 13:02 12
To zwykłe odwracanie uwagi od pedofilii w kościele.
Zgłoś
RockyWood 2014-02-06, 13:09 1
fajny fotoszop.

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
TRQPL 2014-02-06, 13:30 2
plaga szkodników takich samych jak stonka ziemniaczana albo bielinek kapustnik

podpis użytkownika

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
i................n 2014-02-06, 16:18 66
pemb napisał/a:

To zwykłe odwracanie uwagi od pedofilii w kościele.

Wyr🤬ał Cie ksiądz jak poszedłeś do I komunii czy tylko tak p🤬lisz, bo to jest modne?
Zgłoś
oneshott 2014-02-06, 16:31 2
No nie nawet inteligente istoty pozaziemskie sie pytaja co to jest bo nie ogarniaja tego tematu.

podpis użytkownika

czxczxczxc
Zgłoś
p................b 2014-02-06, 16:49 3
"Wyr🤬ał Cie ksiądz jak poszedłeś do I komunii czy tylko tak p🤬lisz, bo to jest modne?"
Dziwne, że wcześniej nie było takiej nagonki o Gender. Kościół to nagłośnił, tylko pytanie po co? Wcześniej było głośno o Gilach i innych pedofilach, więc trzeba było odbić piłeczkę. Bronisz ich, bo na OAZIE Ci kazali?
Zgłoś
S................x 2014-02-06, 18:20 5
pemb napisał/a:

"Wyr🤬ał Cie ksiądz jak poszedłeś do I komunii czy tylko tak p🤬lisz, bo to jest modne?"
Dziwne, że wcześniej nie było takiej nagonki o Gender. Kościół to nagłośnił, tylko pytanie po co? Wcześniej było głośno o Gilach i innych pedofilach, więc trzeba było odbić piłeczkę. Bronisz ich, bo na OAZIE Ci kazali?

Gdybyś nie zauważył, to pedofilia w kościele jest tematem, który dla mediów jest najgorętszym i jak najbardziej pożądanym od znacznie dłuższego czasu, niż od kilku miesięcy.
Natomiast duchowni zainteresowali się gender na fali doniesień, o których, przynajmniej dla mnie, głośno było od ledwie kilku miesięcy.

To nie jest żadne odwracanie uwagi. To po prostu ochrona wartości, które budowały naszą cywilizację.
Z biologią nie da się wygrać. Gender to właśnie walka z biologią.
Zgłoś
i................n 2014-02-06, 18:21 6
pemb napisał/a:

Nie wiem o czym Ty do mnie p🤬lisz. Nie wiem kiedy było o czym głośno, gówno mnie to obchodzi, ciekawsze rzeczy są do zrobienia niż zawracanie sobie gitary sp🤬olonymi nagonkami mediów. Tak, bronie Kościół. Kościół broni wartości rodzinnych i chce je zachować. I go popieram, bo jak widzę jak się niektórzy prowadzą na tym świecie, p🤬lą po kątach i kaska rządzi to mnie c🤬j strzela.

Nikt mi nic nie kazał, wiara to nie sekta, nikt nic nie musi, a jak chodzisz do kościoła to nie dla Kościoła, a dla Boga.

I co to jest OAZA?
Zgłoś
F................6 2014-02-06, 18:22
Dla ich dobra, niech lepiej nie pytają i omijają ten glob szerokim łukiem.
Zgłoś
p................b 2014-02-06, 19:01
@inż.Roman
Myślisz, że ja siedzę przed tv, oglądam tvn i łykam wszystko co powiedzą\pokażą w mediach? Znam kilku księży, ba nawet z jednym chodziłem do klasy w LO i był moim dobrym kumplem. Wiem czym to wszystko pachnie. Sam będąc dzieckiem a nawet później byłem wierzący. Wiem czym to wszystko pachnie. Prędzej Ty jedziesz np. po ciapatych bo "to jest modne" niż ja po KRK. Ty mnie pierwszy uraziłeś, a nie ja Ciebie. Widzę właśnie Twoją miłość chrześcijańską i kulturę.
"I go popieram, bo jak widzę jak się niektórzy prowadzą na tym świecie, p🤬lą po kątach i kaska rządzi to mnie c🤬j strzela." Księża nie p🤬lą się po kątach niby? Kasa nimi nie rządzi? Bzdura. Na jakim Ty świecie żyjesz?
"jak chodzisz do kościoła to nie dla Kościoła, a dla Boga."
Prędzej dla siebie, bo (załóżmy, że istnieje) bogu Twoje chodzenie do kościoła nie jest potrzebne.
Zgłoś
b................1 2014-02-06, 19:03
a nauczyciele pedofile to już cacy są?
Zgłoś
C................e 2014-02-06, 19:23
pemb, no przecież poza KK nie ma pedofilów.

Tak tak p🤬lisz na serio, czy tylko żeby wywołać gównoburze?
Zgłoś
s................e 2014-02-06, 19:25 1
Biologia k🤬a!
To zgodnie z biologią panie darwinisto idź kogoś zabij na osiedlu - w walce o mięso czyt. pieniądze oczywiście -.-
Zgłoś
p................b 2014-02-06, 19:26
@Catacombe
Pewnie, że są (lekarze, nauczyciele, etc.), ale wg mnie ta cała nagonka na gender to odwrócenie uwagi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie