👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nieczaję co nam takiego złego ruscy robią? Aaaa no tak zamach z 10 Kwietnia
no to wiadono kogo to robota. Generalnie to dajemy sobie włożyć Unii. Zadłużamy państwo na autostrady,strefy ekonomiczne także po to by oni wcisnęli nam swój kapitał. Samorządy niemają z tego prawie żadnego zysku a polaczki prace na 1000zł . Wielkie zyski zaś idą do żabojadów i piwożłopów. Polska jest trochę takim unijnym zapleczem robotniczym...
Ale poza tym same plusy.

Ale poza tym same plusy.
A czy ja pisze o jakichś NOPach? Wszyscy wiedzą, że to tylko przykrywka łysych debili. Podobnie jak nawet nie tak dawne saluty Di Canio w Derbach Rzymu (w samej kolebce niby cesarskiego pozdrowienia...)
Co do Ż__ów: Michnik jest Ż__em i tego nie obalisz, a jak nie chcesz czytać to nie czytaj i nie odpowiadaj, bo bez czytania może ci odpowiedź nie wyjdź. Idź, to może się jeszcze na rzetelne Fakty w TVN załapiesz.
A co do polityki: w takiej Anglii o dłuuuuuuugiej jak ponad 400 lat tradycji parlamentarnej nie mówi się o opozycji. Nagłaśnia się i komentuje osiągnięcia/ich brak rządu. W Polsce oczywiście jest na odwrót i robi się wszystko, żeby partia rządząca w układzie z mediami wykończyła opozycję i praktycznie wrócilibyśmy do roczku 1989...
Co do Ż__ów: Michnik jest Ż__em i tego nie obalisz, a jak nie chcesz czytać to nie czytaj i nie odpowiadaj, bo bez czytania może ci odpowiedź nie wyjdź. Idź, to może się jeszcze na rzetelne Fakty w TVN załapiesz.
A co do polityki: w takiej Anglii o dłuuuuuuugiej jak ponad 400 lat tradycji parlamentarnej nie mówi się o opozycji. Nagłaśnia się i komentuje osiągnięcia/ich brak rządu. W Polsce oczywiście jest na odwrót i robi się wszystko, żeby partia rządząca w układzie z mediami wykończyła opozycję i praktycznie wrócilibyśmy do roczku 1989...

Zluzować dupę. Osobiśnie patriotą nie jestem, ale kaczki orzełki czy donaldy bym upiekł. Mnie denerwuje tak naprawdę brak wyboru w naszej polityce. PO - PiS - iorki malutkie jedne.

XiksiksX napisał/a:
bym upiekła.
Z kim jeszcze się kontem dzielisz?
Ej ej, a może chciałbyś się z nami podzielić tajemnicą Twoją?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie