👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No pewnie że to akcja PiSu bo widać braki w wykształceniu. Taki np. pentagram W Europie i w USA znak satanizmu a prawda jest taka że w starożytnych Chinach był to symbol medycyny i nauki. Zresztą na tym obrazku nie ma wszystkich winnych.
A i jeszcze jedna sprawa. Z tego co pamiętam z historii to głosy że Polska zdycha towarzyszyły naszem państwu prawie od jego powstania więc nie ma się co przejmować. Ot jeden obrazek więcej o bardzo zurzytej tematyce.
A i jeszcze jedna sprawa. Z tego co pamiętam z historii to głosy że Polska zdycha towarzyszyły naszem państwu prawie od jego powstania więc nie ma się co przejmować. Ot jeden obrazek więcej o bardzo zurzytej tematyce.
Urban niszczy polskę? Fajnie wiedzieć, przestanę kupować jego jakże zajebistą gazetę! Czyżbym jeszcze tam widział Wojewódzkiego? Ano,tak! Toż to największy wróg polskości, swoim cynizmem niszczy nasz kraj.
Komu się chce tracić czas na tworzenie tak debilnych obrazków ? : |
Komu się chce tracić czas na tworzenie tak debilnych obrazków ? : |
@NRiver, pentagram ma do dołu jedno z ramion gwiazdy, a nie do góry. Widać kto ma braki w wykształceniu.
Tzn. ten satanistyczny, bo zaraz ktoś się doczepi do mnie...
Tzn. ten satanistyczny, bo zaraz ktoś się doczepi do mnie...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie