Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

C5 w mocniejszej wersji, łatwo poznać po płaskiej klapie. Chciałem kiedyś taką kupić, ale się obudziłem
Odpustowe wozidło, ale Amerykańce takie lubią... Który to rocznik, ile kucy i ile to pudło warte?
Sprawdziłem na otobieda, to stare trupy 20- letnie po 100tysi pln wystawione. Masakra...
Odpustowe wozidło, ale Amerykańce takie lubią... Który to rocznik, ile kucy i ile to pudło warte?
Sprawdziłem na otobieda, to stare trupy 20- letnie po 100tysi pln wystawione. Masakra...
C5 Z06, ponad sto patyków, dobrze znalazłeś.
C5 w mocniejszej wersji, łatwo poznać po płaskiej klapie. Chciałem kiedyś taką kupić, ale się obudziłem
Citroën C5?
bez kitu jak bym miał zapłacić 100 koła za używkę w dobrym stanie to wybór byłby tylko jeden

bez kitu jak bym miał zapłacić 100 koła za używkę w dobrym stanie to wybór byłby tylko jeden
delorean? toż to paździerz na poziomie poloneza, składany w irlandi żeby zakład w belfaście nie upadł a robotnicy mieli pracę (socjalizm) wiec klepali to na zasadzie czy się stoi czy sie leży co bezpośrednio odbiło się na jakości
Bez prawka będziesz jeździł? Na ile ci zabrali za 2,0 ‰?
[ Dodano: 2024-08-24, 22:04 ]
Fajnie. DMC-12 jak by nie back To The Future skończył by jak ten z trzeciej części. Silnik z laguny zgłębiwszy na ówczesne normy USA. Samochod wiecznie się psujący. Nie mówię że nie jest fajny ale max 50 tyś PLN warty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie