Pies homofob, piwko dla burka

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
szkoda psa, bo na bank dostał wp🤬l. pedały to najbardziej nietolerancyjna grupa społeczna, która domaga się całkowitej tolerancji wobec swoich odchyleń
Oponka napisał/a:
szkoda psa, bo na bank dostał wp🤬l. pedały to najbardziej nietolerancyjna grupa społeczna, która domaga się całkowitej tolerancji wobec swoich odchyleń
Bo ten pies to męczennik boży

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
StalowyNożyk napisał/a:
Bo ten pies to męczennik boży
bo wszystko, co żyje jest stworzeniem bożym. nawet cz🤬chy.
ale nie pedały. biblia zakazuje pedałowania w przeciwieństwie do niewolnictwa

Oponka napisał/a:
bo wszystko, co żyje jest stworzeniem bożym. nawet cz🤬chy.
ale nie pedały. biblia zakazuje pedałowania w przeciwieństwie do niewolnictwa
Pewnie nawet twój mózg nie jest w stanie pojąć, że miliardy ludzi są niewolnikami. No ale, że bycie pedałem jest spoko to masz zakodowane niczym wolny i samodzielnie myślący człowiek.
Umiem_modować napisał/a:
Pewnie nawet twój mózg nie jest w stanie pojąć, że miliardy ludzi są niewolnikami. No ale, że bycie pedałem jest spoko to masz zakodowane niczym wolny i samodzielnie myślący człowiek.
A czego Ty się spodziewasz po babie z k🤬sem ?
Bywa, że zwierzęta stadne atakują chore osobniki oceniając je po zachowaniu. U nas chore osobniki atakują zdrowe będąc pod specjalną ochroną.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.