👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
my to jednak mamy szczescie, ze zyjemy w czasach kiedy to my zjadamy zwierzeta a nie one nas
blokern napisał/a:
my to jednak mamy szczescie, ze zyjemy w czasach kiedy to my zjadamy zwierzeta a nie one nas
Homo sapiens od zawsze był na szczycie łańcucha pokarmowego
blokern napisał/a:
Taaa, tylko szkoda, że my "przejadamy" zwierzęta - czyli zabijamy więcej niż w ogóle jesteśmy w stanie zjeść :/
Niech sobie chleba weźmie do tego pingwina bo bez niego sobie nie poje
chocho napisał/a:
Up all
A nikt się nie dziwi że foka biega?
Na filmie nie ma ani jednej foki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie