Z Rosji do Hiszpanii można wyjechać ale wewnętrznie wciąż jesteś Rosjaninem

...sposób sposobem ...magiczną sztuczkę pokazał mi kumpel z kompanii jak wsadził kawałek wyciętej gumy do automatu żeby resztę zatrzymywała ...pod koniec dnia jak szedł zebrać plon miał prawie 80zł ...aż w końcu któregoś dnia go zczaili i dostał wpierd'ol

Cytat:
...sposób sposobem ...magiczną sztuczkę pokazał mi kumpel z kompanii jak wsadził kawałek wyciętej gumy do automatu żeby resztę zatrzymywała ...pod koniec dnia jak szedł zebrać plon miał prawie 80zł ...aż w końcu któregoś dnia go zczaili i dostał wpierd'ol
Słabiak, idź do marketu najlepiej rano albo przed zamknięciem, w prawie każdym są jakieś zabawki, czy to autka czy samolociki
Wchodzisz do takiego, udajesz nawalonego i okradasz automat, wystarczy wepchać patyk po lodach i wciskać zwrot monet, w kilka minut wyciągnąłem 20/30zł

Nie dość, że fajne czary, to jeszcze w komentarzach receptury następnych czarów. Ekstra

@JPablo
To żeś się nachapał! Kuuuurwa, jakbym tyle miał to by mi starczyło na życie... Dokładnie na jakieś dwie k🤬a godziny...
To żeś się nachapał! Kuuuurwa, jakbym tyle miał to by mi starczyło na życie... Dokładnie na jakieś dwie k🤬a godziny...

Żałoba pod paznokciami jakby nic innego w życiu nie robił.
To wymiana, a nie oczyszczenie.
Oczyszczenie to by było, gdyby wcisnęli numer 16 i wrzucili monetę do środka. Żre brudy jak sk🤬ysyn, ma setki innych sposobów na wykorzystanie i chyba nawet można to pić.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Oczyszczenie to by było, gdyby wcisnęli numer 16 i wrzucili monetę do środka. Żre brudy jak sk🤬ysyn, ma setki innych sposobów na wykorzystanie i chyba nawet można to pić.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
pranie brudnych pieniędzy jest nielegalne, niech sobie uważają lepiej