👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale przynajmniej miał pomysł, a nie jak wszystkie spoty w których obiecują albo dokonać większych cudów jak Jezus albo że niczego nie będzie.

Tacy samorządowcy to zazwyczaj mistrzowie autopromocji, którzy brak swoich pomysłów na miasto/gminę przysłaniają własnie takimi debilnymi filmikami. Wszystko za publiczną kasę.

Hmm. Nie wiecie to się nie odzywajcie. Pan ,,Stahu" zrobił dla Kamienie więcej niż wszyscy politycy razem. Stworzył od zera dom kultury, zapewnił dzieciom rozrywkę i rozwój. Ale wy i tak wiecie lepiej.
Pozdrawiam, mieszkaniec Kamienia.
Pozdrawiam, mieszkaniec Kamienia.

Holly Berkley - Marketing internetowy w małej firmie. Najtańszy sposób na reklamę w internecie? Nagrać debilny filmik, który trafi na takie portale jak ten, cel który sobie założył został osiągnięty, ciekawe jakie przyniesie skutki...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie