Za chwilę przyjedzie śmieciarka i się okaże że to była niedźwiedzia przysługa.
Na luzie. Elegancko a nie jak wszyscy inni kurierzey ktorym zawsze sie dupa pali bo najebia im 400 dostaw na dzien.
podpis użytkownika
Nobody can hurt me without my permission...
_Yarko_ napisał/a:
Za chwilę przyjedzie śmieciarka i się okaże że to była niedźwiedzia przysługa.
Biny nie wystawione. Śmieciarka oleje.
Pamiętam jak raz przyjechał do mnie kurier do domu rodzinnego (wieś), a że oni zawsze mieli problem trafić do mnie, to wychodziłem do kiosku ruchu i odbierałem paczkę. Ta ważyłą 10 kilo. Gość powiedział, że ni c🤬ja, że będę to brał. Podjechał ze mną do domu (100 metrów) i jeszcze mi to wniósł do przedpokoju, Kopara mi opadła. :o
1000 piw dla kuriera. Takich ludzi którzy traktują jak swoje jest niewielu. Szacun.
Zasłania aby jakiś cz🤬ch nie ukradł, bo to tam standard. Bywa, że jeżdżą za kurierem i czekają aż pojawi się ciekawy łup.
damianek222 napisał/a:
Też się tak robiło, stare dobre czasy
W UK kurierzy czesto zostawiaja paczki w smietnikach albo u sasiadow. to norma

Mgmacius napisał/a:
Biny nie wystawione. Śmieciarka oleje.
A znasz takie polskie słowo "worki"?
JezTuptajacyNoca napisał/a:
... Gość powiedział, że ni c🤬ja, że będę to brał. Podjechał ze mną do domu (100 metrów) i jeszcze mi to wniósł do przedpokoju, Kopara mi opadła. :o
a pozniej pewnie jeszcze zrobil ci gale i pozmywal brudne naczynia...
DarkFalcoN napisał/a:
A znasz takie polskie słowo "worki"?
bin odnosi się raczej do kubła niż worka który to posiada odpowiednik: bag
pozdro
To smutny widok. Koleś zaakceptował patologię i uczynił ją częścią swojego życia. Zostaje mu jedynie wykorzystywanie resztek rozumu do zminimalizowania szkodliwych skutków tkwienia w chorym systemie.
Nas to za niedługo czeka względem baranów kupionych za nasze pieniądze.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Nas to za niedługo czeka względem baranów kupionych za nasze pieniądze.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.