To czekaj...
Wąż Ci rybę ukradł, a Ty stoisz i nagrywasz? Nie mogłeś c🤬ja kapciem kubota zdzielić i byłoby po sprawie?
Wąż Ci rybę ukradł, a Ty stoisz i nagrywasz? Nie mogłeś c🤬ja kapciem kubota zdzielić i byłoby po sprawie?
podpis użytkownika
Take your dying with some seriousness, however. Laughing on the way to your execution is not generally understood by less advanced lifeforms, and they'll call you crazy.
3 minuty filmu wijacego sie zaskronca na stronie glownej. Ja p🤬le, rewelacja.
Dobrze, że mu krzywdy nie zrobiłeś, bo są takie k🤬isyny, co by wężyka ukatrupiły.
A zaskroniec spoko, taki swojski, przaśny, polski, nieszkodliwy.
Piwko.
A zaskroniec spoko, taki swojski, przaśny, polski, nieszkodliwy.
Piwko.
podpis użytkownika
A kto umarł, ten nie żyje...
Tak przy okazji polskich węży.
Jak byliśmy gówniarzami ojciec przyniósł nam upolowanego w ogrodzie padalca. Tak żeby dzieci sobie obejrzały. Wiadomo jak te skubańce działają- zwierzak wziął i zaczął udawać martwego. Tata położył go na stole i z zaciekawieniem patrzyliśmy czy zmartwychwstanie. Kiedy zaczęło się nam już to nudzić przyszedł wujek. Śmieszek taki. Gadka-szmatka z ojcem i nagle zauważył co leży na stole "cześć dzieciaki, co tam macie, żelek?". I up🤬lił padalcowi głowę. Po prostu wziął i odgryzł.
Zobaczylibyście jego minę jak się skumał że to nie żelek
Jak byliśmy gówniarzami ojciec przyniósł nam upolowanego w ogrodzie padalca. Tak żeby dzieci sobie obejrzały. Wiadomo jak te skubańce działają- zwierzak wziął i zaczął udawać martwego. Tata położył go na stole i z zaciekawieniem patrzyliśmy czy zmartwychwstanie. Kiedy zaczęło się nam już to nudzić przyszedł wujek. Śmieszek taki. Gadka-szmatka z ojcem i nagle zauważył co leży na stole "cześć dzieciaki, co tam macie, żelek?". I up🤬lił padalcowi głowę. Po prostu wziął i odgryzł.
Zobaczylibyście jego minę jak się skumał że to nie żelek

@Treter padalec nie jest wężem.
Marsz. Józef Piłsudski
podpis użytkownika
Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun który błyska, a gdy zajdzie potrzeba - uderzy.Marsz. Józef Piłsudski