się kórwa przestraszyłem

podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/
Jego kinol wyglądał jak smakowita larwa, a to była głodna ryba, bardzo głodna...
Flodzia ? ciebie tez tak rodzice z łódki wypuścili jak mała byłaś?
Jak wprowadzicie ujemne piwa, powiedzmy pod przyciskiem "c🤬jowe" to będę napierdałał jak głupi ten przycisk
tfujdiler napisał/a:
się kórwa przestraszyłem
Ja też, Twojej ortografi
zubek25 napisał/a:
Do gara bladzie oskrobac i na patelaszke nie flodzie tylko rybke
Czemu nie fłodzie?
Ja tu widzę Syndrom sztokholmski ^^
Czyli stan psychiczny, który pojawia się u ofiar porwania lub u zakładników, wyrażający się odczuwaniem sympatii i solidarności z osobami je przetrzymującymi. Może osiągnąć taki stopień, że osoby więzione pomagają swoim prześladowcom w osiągnięciu ich celów.
Czyli stan psychiczny, który pojawia się u ofiar porwania lub u zakładników, wyrażający się odczuwaniem sympatii i solidarności z osobami je przetrzymującymi. Może osiągnąć taki stopień, że osoby więzione pomagają swoim prześladowcom w osiągnięciu ich celów.
baronturbina napisał/a:
Flodzia ? ciebie tez tak rodzice z łódki wypuścili jak mała byłaś?
Kto ci powiedział że to baba? W którymś komentarzu napisał jako facet więc bym się nie napalal.
pro_avenger napisał/a:
Kto ci powiedział że to baba? W którymś komentarzu napisał jako facet więc bym się nie napalal.
Wejdź na profil. Oznaczone jako sadistikerka. Więc laska. Ale to zwykły trans, z brudnymi pazurami. Flodzia- nie zapomnimy.
Jacek86s napisał/a:
Ja też, Twojej ortografi
jeb się na ryj, tak lepiej ?
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/