Tak k🤬a, bo niby wcześniej to się nie j🤬i i nie srali na ulicach... Kamer nie było i tyle.
Z resztą chyba sam zapomniałeś w jakim kraju żyjesz. Według statystyk w Polsce żyje blisko dwa miliony osób poniżej "minimum egzystencji" tj. 640zł/os lub 1727zł/4os. rodzinę (k🤬a, ja więcej rocznie płacę za wywóz śmieci...). 410 tysięcy z nich to dzieci. Myślisz, że z nich to jakiś kwiat inteligencji wyrośnie? Mają przep🤬lone już na starcie i przerwą naukę w podstawówce, albo najdalej w liceum bo będzie trzeba zap🤬lać w byle jakiej robocie (najczęściej fizycznej) aby schorowanych rodziców utrzymać. Masa z nich będzie ćpała albo chlała wódę do odcinki aby zapomnieć w jakim gównie siedzą. A ten numerek pod wiaduktem to może być jedyna rozrywka na jaką ich stać...
W takim k🤬a świecie żyjemy.
Chłopie, podróżowałem po świecie i wiem że w Polsce nie jest tak źle. Jasne że ludzie srali i się j🤬i na ulicach ale w porównaniu do innych miejsce jak np. Paryż to u nas jest jeszcze wyższa kulturka. Tak jak z morderstwami. W Polsce też się zabijamy ale nie ma co porównywać do USA. W Polsce też można dostać kosę ale porównując do UK to też jest kulturka.
Spacerowałem nie raz nocą po Warszawie gdzie mnóstwo osób jest naj🤬ych, ale widywałem ludzi którzy przynajmniej próbowali się ukryć podczas szczania. W UK to najebusy szczają w gacie leżąc na środku chodnika. Ogólnie to co napisałeś jest smutne, szydzisz z biedoty która ma mnie kasy od ciebie. Ale to nie ma sensu. Ja nie piszę że jesteśmy idealni. Tylko że nie jesteśmy JESZCZE tak zj🤬i jak zachód.
Patologia na maxa. Dla takich akcji, zero tolerancji
Gosc zasługuje na porządny wyp🤬ol i tyle
Jest setka miejsc, gdzie może sie jebac dowoli
Jeśli na takie zachowania, będzie zgoda społeczna, to co
będzie następne ? Na porządek dzienny przejdzieny do
srania na ulicy, j🤬ia się ? Jak ludzkosc mamy się
rozwijać, iść do przodu, a nie k🤬a cofać się w rozwoju,
do epoki kamienia łupanego
Driver czy jak ci tam stulejarzu z gimnazjum co zazdrościsz?
Ps. jak wspomniał garota zapraszam na zachód. Gdzie pedały np walą się na balkonie i całe osiedle widzi kilku c🤬li walących sie i skrzeczących.
Sie k🤬a rozpisałem, ale pies to j🤬 czasem trzeba jasno powiedzieć słowa prawdy nawet jeśli ma Cie zlinczować garstka ludzi. Miłego dnia

podpis użytkownika
Ola gringoTak k🤬a, bo niby wcześniej to się nie j🤬i i nie srali na ulicach... Kamer nie było i tyle.
Z resztą chyba sam zapomniałeś w jakim kraju żyjesz. Według statystyk w Polsce żyje blisko dwa miliony osób poniżej "minimum egzystencji" tj. 640zł/os lub 1727zł/4os. rodzinę (k🤬a, ja więcej rocznie płacę za wywóz śmieci...). 410 tysięcy z nich to dzieci. Myślisz, że z nich to jakiś kwiat inteligencji wyrośnie? Mają przep🤬lone już na starcie i przerwą naukę w podstawówce, albo najdalej w liceum bo będzie trzeba zap🤬lać w byle jakiej robocie (najczęściej fizycznej) aby schorowanych rodziców utrzymać. Masa z nich będzie ćpała albo chlała wódę do odcinki aby zapomnieć w jakim gównie siedzą. A ten numerek pod wiaduktem to może być jedyna rozrywka na jaką ich stać...
W takim k🤬a świecie żyjemy.
Trzeba im 500+ dać czy jakieś inne ++++