Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Dobrze mieć przynajmniej jednego Monstertrucka w czasie klęski żywiołowej. Wg opisu autora pomogli gwardii narodowej wyciągnąć transporter podczas powodzi. Przy ryku V8, miejsce oczywiście USA.

Jak to mówią: "there is no replacement for displacement"

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2017-09-19, 17:58 2
Zawsze miałem rozkminę kto ma mniejszego fiuta. Czy właściciele porsche czy właściciele monster trucków, którzy używają ich na co dzień do jazdy.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
The_Generat 2017-09-19, 18:03 15
uuuu sadolowy spec od fiutów i jego rozkminki... nie wiesz które po trasie zatrzymywać na loda a które na anal ?
Zgłoś
~Velture 2017-09-19, 18:11 3
No właśnie nie wiem. Doradzisz mi ekspercie?

podpis użytkownika

Zgłoś
Psilocke 2017-09-19, 18:28 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pac 2017-09-19, 21:24 9
Velture,
Co złego w jeżdzeniu Porsche? Najpierw zaspokajasz podstawowe potrzeby, później podnosisz komfort życia swój i swoich bliskich, a na koniec wydajesz na zabawki, życzę aby i ciebie było kiedyś stać na nówkę z salonu Porsche, dobry alkohol dokładają
Zgłoś
~Velture 2017-09-19, 21:36 2
@up
Zasadniczo nic nie mam do prosiaków ale taki stereotyp jest, że przeciętny posiadacz prosiaka to facet w kryzysie wieku średniego z impotencją.

podpis użytkownika

Zgłoś
nervel123 2017-09-19, 22:58 3
@up to poza kraj chyba nie wyjezdzasz bo np w UK porshe 911 jezdzi wiecej niz u nas passatów.
Zgłoś
mazga50 2017-09-19, 23:06 2
krakowiak69 napisał/a:

Dobrze mieć przynajmniej jednego Monstertrucka w czasie klęski żywiołowej

A jak pokazuje powyższy film, jeszcze lepiej jest mieć dwa.
Zgłoś
Krak 2017-09-20, 9:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krakowiak69 2017-09-20, 11:03 2
Zgłoś
kokos_123 2017-09-20, 11:36 2
Zgłoś
Black Snake 2017-09-20, 17:25
@PVelture jak teraz Porszaki są tańsze od Corsy Porsche Cayenne używane kupisz w cenie Opla
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem