Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~McSadol 2022-10-24, 21:21 9
Przynajmniej nie zesra od razu chodnika ...
Zgłoś
~Beny 2022-10-24, 21:22 55
Srał ją pies

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
baronturbina 2022-10-24, 21:25 3
Sunday mam pytanie. Tylko tego jak zawsze nie usuwaj i przyjmij krytykę konstruktywną z godnością jak mężczyzna;-) to się będzie w pełni odnosić do twojego materiału. Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?. Czy ta strona jest dla debili czy ludzi inteligentnych? Pozdrawiam.
Zgłoś
PolskaSkarpetka 2022-10-24, 21:31 20
baronturbina napisał/a:

Sunday mam pytanie. Tylko tego jak zawsze nie usuwaj i przyjmij krytykę konstruktywną z godnością jak mężczyzna;-) to się będzie w pełni odnosić do twojego materiału. Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?. Czy ta strona jest dla debili czy ludzi inteligentnych? Pozdrawiam.

Ta strona jest dla ludzi którzy po oglądnięciu TikToka, YT, Twittera chcą zobaczyć gówno, krew i mordobicie w Internecie. Wiesz nazwa to Sadistic, czego ty oczekiwałeś, tańców i pranków i śpiewania?
Zgłoś
Lobo24 2022-10-24, 21:32 1
Piękno narodzin w całej okazałości.
Zgłoś
baronturbina 2022-10-24, 21:38 1
PolskaSkarpetka napisał/a:

Ta strona jest dla ludzi którzy po oglądnięciu TikToka, YT, Twittera chcą zobaczyć gówno, krew i mordobicie w Internecie. Wiesz nazwa to Sadistic, czego ty oczekiwałeś, tańców i pranków i śpiewania?

Oczywiście zgadzam się. Tylko Polska skarpetki ja jestem na tym portal od momentu gdy neta nie znałeś. Pooglądaj archiwum od 2009.Pronć i paru innych wrzuca dobre tematy. Mordobicia, flaki, a nawet i sranie. Tylko na poziomie. Zauważ ze cześć filmów wrzucane przez niektórych nie odbiega od TT. Jak ktoś lubi tik tok to w zasadzie nie ma o czym gadać.
Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz.
Zgłoś
psotna_cipka 2022-10-24, 21:44 13
Kundla przetopić na smalec i będzie z niego jakiś pożytek.
Zgłoś
PolskaSkarpetka 2022-10-24, 21:47 1
baronturbina napisał/a:

Oczywiście zgadzam się. Tylko Polska skarpetki ja jestem na tym portal od momentu gdy neta nie znałeś. Pooglądaj archiwum od 2009.Pronć i paru innych wrzuca dobre tematy. Mordobicia, flaki, a nawet i sranie. Tylko na poziomie. Zauważ ze cześć filmów wrzucane przez niektórych nie odbiega od TT. Jak ktoś lubi tik tok to w zasadzie nie ma o czym gadać.
Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz.

Konto tutaj mam a raczej miałem od 2010 roku. Srający pies na nogi moim zdaniem nie odbiega od poziomu obrzydliwości jaki prezentuje ta strona od dawien dawna. Wrzuciłeś jakiś symulator czołgu i oburzasz się że ludzie to pojechali bo nie pasuje do ducha strony. Podobnie jak wiele treści które wymieniłeś i się z tym zgadzam. Ja osobiście nie odrzucam żadnej formy treści czy to Sadol, Twitter, Reddit czy TikTok wbrew pozorom twój symulator bardziej pasował by tam bo zależnie jaki algorytm wypracujesz trafiasz na treści naukowe, pieski, kotki czy tańce śpiewańce
Zgłoś
Antoni79 2022-10-24, 21:57 5
Dobrze go karmili w tym schronisku, bo dużo nasrał, ale odruchowo chyba wyrzuciłbym kundla przez okno.
Zgłoś
Andrzejas 2022-10-24, 21:57 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
baronturbina 2022-10-24, 22:01 1
Andrzejas napisał/a:

, ! Cicho, stare konie!
Mi się podobał temat z symulatorem czołgu i ze srającym na kolana psem też dobry.
Zamiast szukać dziury w całym lepiej poszukajcie filmu, gdzie pies sra na makietę symulatora, a jakiegoś gościa miota w tej kabince, gdy stopka najedzie na gówno.

Ok przekonałeś mnie albo makieta symulatora sra na psa hahah
Zgłoś
Lodo 2022-10-24, 22:38 5
Jak ja zabierałem swoejgo ze schroniska 4 lata temu to tylnia kanapa osrana równo była , smród taki że pożygać sie można , ale mimo wszystko każdym nerwem w ciele rozumiałem ze zasraniec sie stresuje
Zgłoś
ALIGATORt1000 2022-10-24, 22:52 3
Wybrnąć psa za okno.
Zgłoś
konto usunięte 2022-10-24, 22:53 1
Ja wrzuciłem kiedyś parę dobrych lżejszych tematów do dokumentów ale se odpuściłem bo spamują ten dział dzieciaki jakimis składankami typu 10 najlepszych Hui w dupie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem