Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sam sobie zaprzeczyłeś*

'ciesz się tym co masz? gówno prawda.' dobrze, a teraz: 'tak, należy doceniać to co się ma, ale nie trwać w tym'. Więc, chłoptasiu, gdzie jest Twoja 'gówno prawda'? Sam sobie zaprzeczyłem, a przy okazji pokazałeś, po 1 - potwierdzenie tego, że każdy z nas zinterpretuje to na swój sposób, a po 2 - ignorancję lub głupotę, niezrozumiawszy mojego opisu
. Wyraźnie napisałem, że są to 'czasami chore ambicje'. Więc spokojniej gówniaku i przed napisaniem komentarza analizuj mój opis, jeżeli już zwracasz się do mnie ad persona twierdząc, że urodziłem się i leżę w gównie. Jestem szczęśliwym człowiekiem, a Ty pokazujesz tylko ignorancję umysłową. Sam jestem za tym, by w życiu rozwijać się całe życie, lecz jak wspomniałem - w niektórych przypadkach są to chore ambicje.
Sam sobie zaprzeczyłeś*
Pomijając błędy w tekście....no i ogólny chaos.... Błędnie interpretujesz wypowiedzi. Wracaj do szkoły. Żyję na tym świecie blisko dwa razy dłużej od Ciebie, więc oszczędź sobie określeń "chłoptasiu", "gówniaku" - po mnie to spływa.... mam w dupie opinie takich jak Ty - i nie mam tu na myśli Twojego wieku....

Prawda jest jedna. Dopóki poważnie nie chorujesz, nie masz problemów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie