📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Całe to LGBT to oczywiście pomysł globalnych elit realizowany za pośrednictwem mediów, aż kupa nieświadomych ustawki pedałów, lgnie do tego jak go goowna i zaczyna być to realny ruch. W Polsce mentorem LGBT został PiS.
najpierw dofinansował 20,2 mln i ściągnał do Polski bank JP Morgan, który to bank 5 lat temu sfinansował 23 marsze lgbt, a PiS ze swoją tvp tak nakręcał niechęć do tęczowych, że wygrał na tym wówczas wybory.
"Walczyli" ze smokiem, którego sami stworzyli
najpierw dofinansował 20,2 mln i ściągnał do Polski bank JP Morgan, który to bank 5 lat temu sfinansował 23 marsze lgbt, a PiS ze swoją tvp tak nakręcał niechęć do tęczowych, że wygrał na tym wówczas wybory.
"Walczyli" ze smokiem, którego sami stworzyli
Zatrzymajcie tę karuzele śmiechu. W kraju gdzie podejrzewa się depresję u ok 33% nastolatków powiedzenie że osoby lgbt potrzdbuja pomocy psychiatrycznej jest oczywistym faktem a wycięcie takiego fragmentu i na siłę zrobienie heheszka jest po prostu na poziomie przedszkola
pazuzu napisał/a:
podejrzewa się depresję u ok 33% nastolatków
Koncerny farmaceutyczne podejrzewają u tych nastolatków nie tylko depresję, ale też ADHD i inne wynalazki.
A to, że temat nie podoba się aktywiście LPG, to oznacza, że piwko tym bardziej zasłużone.
no to pozamykać w psychiatrykach, walić w łeb prądem i kijem, dawać silne leki i tak aż do wyleczenia, po wyleczeniu profilaktycznie zastrzelić i zakopać w lesie

Jedna trzecia nastolatków ma depresję. Wielka mi nowość. 10,.20,30 lat temu pewnie było tyle samo, tylko się o tym nie mówiło. Dziś to. Wręcz moda na różne odchylenia psychiczne. Ten ma depresję, tamta dwubiegunowkę, kolejny ma ADHD a kolega Aspergera. Parodia.
pazuzu napisał/a:
Zatrzymajcie tę karuzele śmiechu. W kraju gdzie podejrzewa się depresję u ok 33% nastolatków powiedzenie że osoby lgbt potrzdbuja pomocy psychiatrycznej jest oczywistym faktem a wycięcie takiego fragmentu i na siłę zrobienie heheszka jest po prostu na poziomie przedszkola
Kiedyś mi znajoma nauczycielka z technikum powiedziała, że 3/4 jej klasy leci na depresantach 😜

Roskosmos napisał/a:
Kiedyś mi znajoma nauczycielka z technikum powiedziała, że 3/4 jej klasy leci na depresantach 😜
Tia. Na pewno. 😉
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie