👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"pindole" duze i pilkarze polscy to sa sprzeczne rzeczy!!! oni maja male jaja a fiutow to chyba nie maja bo kazdy kto ma cokolwiek w spodniach to gra o niebo lepiej niz polskie kopacze!!! bo pilkarzami to byli wymienie z niedalekiej przeszlosci kilka nazwisk co sie nie balo olac klub i przyjechac na kadre: Kosecki, Wojtek Kowalczyk, Swierczewski, Iwan, Hajto, itd..... hajty swierczeswskiego nielubie ale trzeba im przyznac ze chlopaki nie bali sie o miejsce w skladzie bo prezentowali pewien poziom a teraz co? w portugali 200km od zgrupowania kadry "wielcy reprezentanci" z poloni wawa bali sie o miejsce w skladzie i nie pojechali na kadre! kowalczyk kosecki boniek swierczewski hajto czy iwan napewno by sie nie bali olac klub zwlaszcza ze to byl termin uefa!!!

Yasiu99 napisał/a:
A kto to są polscy piłkarze??
Chyba jeden z nich to Pereiro(czy podobnie).

powinno być "polscy kopacze" , ale można jej wybaczyć ... coś za coś ... ona akurat ma urodę
Musiałem nie było wyjścia.Dałem pifo. Płeć ~Lashlo
Jesteś jednym z Bogów.
Jesteś jednym z Bogów.

Doda się przejechała jak szmata na jednym piłkarzu co puszczał szmaty i się ładnie prezentował. Wie co mówi ta szmata.
Kto mi teraz powie że ma IQ 140 czy ile jej tam dali za obciąganie?
@~Lashlo: nie ma to jak dobra, polska kinematografia. Z.F. Skurcz rządził a teraz jakaś GIT produkcja, szkoda.
@~Lashlo: nie ma to jak dobra, polska kinematografia. Z.F. Skurcz rządził a teraz jakaś GIT produkcja, szkoda.

@riodoro1
Oj ma ^^ Gada głupoty, żeby nałapać jak najwięcej obejrzeń, być bardziej popularną. Za to wszystko jej płacą ; D
"Nie ważne co mówią, ale mówią."
Oj ma ^^ Gada głupoty, żeby nałapać jak najwięcej obejrzeń, być bardziej popularną. Za to wszystko jej płacą ; D
"Nie ważne co mówią, ale mówią."
riodoro1 napisał/a:
Kto mi teraz powie że ma IQ 140 czy ile jej tam dali za obciąganie?
A Ty jakiś głupi jesteś

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie