Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-05-06, 19:19 50
O, to jak Doda lubi pindole, to proszę.

Zgłoś
konto usunięte 2011-05-06, 20:00
no, powierzchownością to ona nie grzeszy.
Zgłoś
Prozac 2011-05-06, 20:00 3
"pindole" duze i pilkarze polscy to sa sprzeczne rzeczy!!! oni maja male jaja a fiutow to chyba nie maja bo kazdy kto ma cokolwiek w spodniach to gra o niebo lepiej niz polskie kopacze!!! bo pilkarzami to byli wymienie z niedalekiej przeszlosci kilka nazwisk co sie nie balo olac klub i przyjechac na kadre: Kosecki, Wojtek Kowalczyk, Swierczewski, Iwan, Hajto, itd..... hajty swierczeswskiego nielubie ale trzeba im przyznac ze chlopaki nie bali sie o miejsce w skladzie bo prezentowali pewien poziom a teraz co? w portugali 200km od zgrupowania kadry "wielcy reprezentanci" z poloni wawa bali sie o miejsce w skladzie i nie pojechali na kadre! kowalczyk kosecki boniek swierczewski hajto czy iwan napewno by sie nie bali olac klub zwlaszcza ze to byl termin uefa!!!
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-06, 22:03 2
A kto to są polscy piłkarze??
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-06, 22:04 2
Yasiu99 napisał/a:

A kto to są polscy piłkarze??

Chyba jeden z nich to Pereiro(czy podobnie).
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-06, 22:31
powinno być "polscy kopacze" , ale można jej wybaczyć ... coś za coś ... ona akurat ma urodę
Zgłoś
Massivee 2011-05-06, 23:11
Musiałem nie było wyjścia.Dałem pifo. Płeć ~Lashlo

Jesteś jednym z Bogów.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-07, 2:09
Doda się przejechała jak szmata na jednym piłkarzu co puszczał szmaty i się ładnie prezentował. Wie co mówi ta szmata.
Zgłoś
Janusz~ 2011-05-07, 2:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cracker10 2011-05-07, 11:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
riodoro1 2011-05-07, 12:35 2
Kto mi teraz powie że ma IQ 140 czy ile jej tam dali za obciąganie?

@~Lashlo: nie ma to jak dobra, polska kinematografia. Z.F. Skurcz rządził a teraz jakaś GIT produkcja, szkoda.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-07, 12:45
@riodoro1

Oj ma ^^ Gada głupoty, żeby nałapać jak najwięcej obejrzeń, być bardziej popularną. Za to wszystko jej płacą ; D

"Nie ważne co mówią, ale mówią."
Zgłoś
Tyler. 2011-05-07, 14:58
Zgłoś
Janusz~ 2011-05-07, 18:44
riodoro1 napisał/a:

Kto mi teraz powie że ma IQ 140 czy ile jej tam dali za obciąganie?

@~Lashlo: nie ma to jak dobra, polska kinematografia. Z.F. Skurcz rządził a teraz jakaś GIT produkcja, szkoda.

A Ty jakiś głupi jesteś przecież GIT i Skurcz to to samo. Tylko nazwa inna...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem