👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

acidapple napisał/a:
muzyka dla uszu
![]()
melomana to z Ciebie nie będzie .... Od razu ściszyć bo dźwięk ch*jowy

zerling napisał/a:
melomana to z Ciebie nie będzie .... Od razu ściszyć bo dźwięk ch*jowy![]()
skoro Ci się nie podoba to prawdopodobnie słuchasz Lady Gage i Justina Biebera, więc o muzyce raczej z Tobą nie podyskutujemy.
dla mnie ten głos to porażka... kompletne dno nagrywane moczem pterodaktyla.
Nie mówię tu o boskim v8 a o jakości nagrania... normalnie chce się aż zwalić a tutaj zwyczajnie strzepać.
Nie mówię tu o boskim v8 a o jakości nagrania... normalnie chce się aż zwalić a tutaj zwyczajnie strzepać.

Świzdu gwizdu pół portfela poszło w p🤬du
Ale każda sekunda pracy tego monstrum jest tego warta

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie