👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up Byc może za niedługo będą takie naklejki, jak będę coś wiedział to napisze.

PS. Tak wiem, Niemcy i inne Francuzy więcej płacą tych składek, ale z tak rozwiniętą gospodarką i tak im się to opłaca, bo dzięki nieistnieniu barier celnych oni nam więcej sprzedają niż my im, przez co oni więcej zarabiają i mają z czego opłacić te składki.

No chyba nie chcesz Marianku powiedzieć, że dokładamy do interesu?

@Up
Dokładnie.
Jak masz do wyboru "mam drogę zbudowaną przez niemców" albo "nie mam drogi" zwłaszcza, ze ta droga często będzie budowana przy pomocy polskich robotników to trzeba być niezłym głąbem zeby wybrać "nie mam drogi" tylko dlatego ze nie lubi się niemców.
Dokładnie.
Jak masz do wyboru "mam drogę zbudowaną przez niemców" albo "nie mam drogi" zwłaszcza, ze ta droga często będzie budowana przy pomocy polskich robotników to trzeba być niezłym głąbem zeby wybrać "nie mam drogi" tylko dlatego ze nie lubi się niemców.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie