Nie obejrzałem jeszcze filmik,ale za wierszyk piwko musi być!
podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
powiem wiecej, rzucil sie bo suka go zdradzila, pewnie pelno tutaj knurów ktore sie zgodza ze mna

Pracowałem kiedyś jako maszynista kolejki wąskotorowej. Z moich obserwacji wynika, że gołębie to najbardziej upośledzone i niedoj🤬e zwierzęta na ziemi, tak k🤬a głupich istot nie widziałem dawno, no może tylko murzyństwo i ciapactwo im dorównuje. Ale o co mi chodzi, chodzi o to że jak te małe skrzydlate zjeby stały na torach to nie potrafiły NIGDY k🤬a N I G D Y sp🤬olić w bok przez szynę tylko rozumiecie na tych małych niedoj🤬ych nogach popylały wzdłuż torów przed maszyną pomiędzy szynami, rozumiecie zapominały, że mają skrzydła i mogą odlecieć albo no nie wiem opcji w c🤬j to zawsze najgorszą wybiorą. Nie mam k🤬a szacunku dla tych ptaków.
@ZwykłySadol, na moje to jeszcze sarny i inne takie im dorównują. Jadę ostatnio leśną drogą z kumplem i p🤬da widzi nas z daleka i stoi... Jak byliśmy 2 metry od niej to nagle jej się przypomniało, że musi przeskoczyć na drugą stronę. Albo one takie głupie są, albo k🤬a specjalnie się wp🤬lają pod auta.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Black Snake, Może chciała wymusić odszkodowanie jak na tych filmikach z Rosji?

No i pieska nie ma, odszedł do krainy szczęśliwych piesków biegających po łące.