Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Parker 2011-03-26, 22:38
1:35 Tego pana ostatnio w tarnowie widzialem
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-27, 0:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-27, 0:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Skowyjec 2011-03-27, 1:18
Już lepiej zmówcie się na ustawkę w tej tibi niż przynosić wstyd (tudzież dumę w wypaczonym słowa znaczeniu: leczyć się na nogi bo na głowę to już za późno) polskiej piłce chociażby nie wiem jaka ona by nie była
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-27, 3:34
Jaka Legia? Przedzieć to Broń Radom
Zgłoś
Voland 2011-03-27, 10:35 3
Zgłoś
sawbur 2011-03-27, 10:41 2
kultura przede wszystkim

Zgłoś
Marian Paździoch 2011-03-27, 10:50 2
Zgłoś
Flov 2011-03-27, 14:10
Mecz Polska-Litwa zawineli mojego ziomka tego na początku RKS
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-03-27, 16:02
Zgłoś
Voland 2011-03-27, 16:10
Wiem wiem, dostałbym od nich aż bym się złożył.
To że litwini zachowują się jak debile to nie znaczy że nasi debile muszą ich pod tym względem przebić -.-

Ustawki nie zmienią tego że nasza reprezentacja przynosi wstyd gdziekolwiek pojedzie.
Zgłoś
Marian Paździoch 2011-03-27, 18:31
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-28, 9:03
Zgłoś
paniczmateusz 2011-04-02, 0:09 1
się dziwić później że Polska jest w innych krajach postrzegana tak a nie inaczej
wstyd mi osobiście za nich , to by było na tyle
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem