Skąd się biorą tacy ludzie?
Hejtujemy, wk🤬iamy się na siebie, każdy ma jakieś tam poglądy, ale tego nie potrafie zrozumieć...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo jest taka niepisana zasada. "Jak jedzie karetka, to masz zejsc z p🤬lonej drogi przejazdu". Bydlo p🤬lone, na wsi nie macie takich problemow co? Ilekroc jest korek w centrum to 8 na 10 samochodow ma rejestracje "KRA, KWI, KSU" i inne gowna, bo wies sie zjezdza. Krakow pozdrawia.
konto usunięte
2013-06-11, 14:47
ż__owska prowokacja
konto usunięte
2013-06-11, 15:12
Najbardziej mnie boli ze, zap🤬la sie na zlamanie karku przez krakow, skrot przez rynek a jakis pajac odstawia cos takiego...
jak napisze: ż__zi do gazu to dostane bana?
kucma19 napisał/a:
jak napisze: ż__zi do gazu to dostane bana?
oj tam oj tam.
ale o co k🤬a chodzi temu trollowi? jak jedzie karetka na sygnale to wyp🤬alasz z drogi. proste.
załoga karetki obiecuje ze jadac na wezwanie do Pana filmujacego nie właczy sygnału oraz obowiazkowo bedzie zapinac pasy przez 15min od zgłoszenia...
To musi być trolling bo nikt nie jest aż tak głupi żeby wrzucać coś takiego.
konto usunięte
2013-06-11, 18:39
Mam nadzieję że jechał do starej tego pajaca co to nagrywał i przyblokował karetkę.
konto usunięte
2013-06-13, 5:33
ja widzę to tak:
1. jechali przez tłum bo pewnie kierowca nie wiedział że na trasie będzie tłum, a wybrał najszybszą przez rynek i jest idiotą
2. miał włączone koguty żeby rozgonić tłum, potem wyjechał i wyłączył
3. nie mieli pasów bo kto karetkę zatrzyma - kierowca i załoga to idioci jak wspomniałem wyżej
konto usunięte
2013-06-13, 7:00
w pojazdach uprzywilejowanych nie ma obowiązku zapinania pasów. Gdyby autor żenująco słabego trollingu miał odrobinę oleju w głowie wiedziałby, że ratownicy i lekarze podczas jazdy często zmuszeni są do udzielania pomocy. Już sobie to wyobrażam, że siedzą zapięci w pasy podczas reanimacji
Dlaczego teraz zwykły debilizm nazywa się trollingiem?
Jak ktoś jest kretynem i pokazuje swoją głupotę, to nie jest trollem, do c🤬ja, tylko kretynem.
konto usunięte
2013-06-13, 7:53
załoga nie musi a wręcz nie powinna zapinać pasów jeśli jedzie z poszkodowanym.Bo jak pomóc pacjentowi, którego się wiezie mając zapięte pasy?wyjątkiem może być tylko kierowca.
HotSzot napisał/a:
Bo jest taka niepisana zasada. "Jak jedzie karetka, to masz zejsc z p🤬lonej drogi przejazdu". Bydlo p🤬lone, na wsi nie macie takich problemow co? Ilekroc jest korek w centrum to 8 na 10 samochodow ma rejestracje "KRA, KWI, KSU" i inne gowna, bo wies sie zjezdza. Krakow pozdrawia.
Krakusy, bardziej miastowi niż Warszwiacy k🤬a.
Normalni pozdrawiają.