Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
giabic 2013-06-03, 0:06 1
W takich czasach tęsknię za Adolfem
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-03, 0:11
no tak, kolejny temat typu muslim-attack...
Zgłoś
Snoon 2013-06-03, 0:13
w sobotę poszedłem na stary rynek w poznaniu a tam, ku memu zdziwieniu, na schodach ratusza siedzieli ko🤬y z tabliczkami " help for london" i inne gówna. Muszę przyznać, że dzień mi sp🤬oliła ta sytuacja ale paczka z bron.pl już jedzie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-03, 1:47 1
p🤬licie, ze jest bezpieczna, dzis widizlaem nad woda w swoim miescie. muslima ze swoja kobieta? nie iwiem byla cala w tej swojej szacie tylko ocy bylo widac, wczesniej tot tylko w kebsie widzialem turasow, dorobili sie i sprowadzaja sie, ja juz przejma niemcy to beda prowadzic ekspansje na wschod, na innowiercow,
Zgłoś
MrAdamovSky 2013-06-03, 2:40
Ej No K🤬a trochę taktyki.
muslimków troche jeszcze mao,
z czasem małe kozojebciątka dorosną, do wojska pójdą, k🤬a zaczną się bunty, potem takie pacany mogą iść do tamtejszych sejmów czy c🤬j wi co, Przewroty, zmiany w prawie na j🤬y szariat, nagle z niemców robi sie ko🤬oland. francja i Ang to samo - w przeciągu 30-50 lat. A Że żony brzydkie, nie ma co Robić no to Jeeeb na wschód - Na nas! Wsparcie mają - budki z kebabami staną sie centrami buntu i bojówek. Poza tym niedługo 1/5 wojsk ruskich będzie w muslimach i jeb - ciach w plecy od ruskich. (bo trzeba dołączyć do koleżków tworzyć nowe Emiraty - Ciach 3 Wojna Światowa - bo kiedy capaci spokonie gadali o terenach, jak miedzy sobą się zap🤬lają o kawałek śmiesznej pustyni??)

Panowie i Panie - To będzie nasz Biblijny Koniec Świata. za mniej niż 100 Lat :/

Ja p🤬le Jestem szczęśliwy że mogę nie dożyć tych czasów gdy resztę katoli będą dobijać pop🤬leni ko🤬y w imie AnalLacha

podpis użytkownika

Życie czasem jest jak szklanka bigosu w blasku zachodzącego księżyca podczas podgrzewania na powierzchni Słońca

Bez Sensu
Ale bywa Zabawnie
Zgłoś
FunkyKoval 2013-06-03, 6:02
artur_sz13 napisał/a:

Na pochybel;)

Na jaki k🤬a "pochybel"?
Na pohybel.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-03, 9:00
Tusk miał niezły pomysł na walkę z ko🤬ami, zrobić biede tak żeby jako jedyny z krajow w europie uniknie islamizacji.

J🤬 Koran j🤬 kozojebców
Zgłoś
Shaggy93 2013-06-03, 9:31
RockyWood napisał/a:

Szwaby szwabami ale ja się im k🤬a dziwię!!! ja yebie.. gdybym zobaczył jakiegoś sz🤬ego na polskiej ziemi z flagą w ręku która miałaby taki księżyc i gwiazdę a w tle polskie barwy to bym się nie zastanawiał. Telefon, 20 chłopa i nap🤬lanka. A flaga w ogień.

sadistic.pl/powrot-zydostwa-do-polski-vt185289.htm

masz dzwoń. bo nie tylko c🤬ci sie tu wpraszają.

MrAdamovSky napisał/a:

Ja p🤬le Jestem szczęśliwy że mogę nie dożyć tych czasów gdy resztę katoli będą dobijać pop🤬leni ko🤬y w imie AnalLacha

jakich katoli ?? nam ateistą dostanie się tak samo jak nie gorzej ale itak najbardziej chyba ż🤬dzi oberwą od nich po dupalu. co jak co nielubią się za bardzo. Przynajmniej oficjalnie. ja chce zobaczyć jak w jednym okopie stanie ż🤬d, ateista i Katolik ramie w ramie ;p to będzie największa ironia tej wojny religijnej.

podpis użytkownika

,,Po­lacy są samą od­wagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Zgłoś
tranzystor 2013-06-03, 10:45
twisternh napisał/a:

Oby te szmatogłowcy nigdy nie weszły do Polski

Oni do Polski nie wejdą, tacy głupi nie są. Wybierają kraje pod kątem polepszenia swoich warunków bytowych, a nie pogorszenia
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-03, 11:17 1
hitler sie w grobie przewraca
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-03, 16:46
sadistic.pl/xxvii-zjazd-muzulmanow-polskich-vt203284.htm
Zgłoś
m4tekt 2013-06-03, 17:01
Aż się serce łamie jak czytam co sie dzieje z nasz Polską. Niestety takie czasy, że patriotyzm na wymarciu a klepanie sie po dupach z wrogami jest git Nie o taka Polskę walczyli...
Zgłoś
klinton20 2013-06-03, 21:35 1
jeżeli w Polsce dojdzie do ingerencji w flagę lub godło to podejrzewam ze to kwestia godziny po wywieszeniu takiej flagi jak do domu wpakują się ludzie wierni swojemu krajowi
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-03, 23:29
Nie jestem rasistą ale tego islamskiego gówna nie zniose. Mam nadzieje że Polska będzie jedynym państwem który skutecznie z tym zawalczy.
Zgłoś