Cytat:
Oby te szmatogłowcy nigdy nie weszły do Polski
jako, że zarabiamy całe gówno, to nie wejdą
Szwaby szwabami ale ja się im k🤬a dziwię!!! ja yebie.. gdybym zobaczył jakiegoś sz🤬ego na polskiej ziemi z flagą w ręku która miałaby taki księżyc i gwiazdę a w tle polskie barwy to bym się nie zastanawiał. Telefon, 20 chłopa i nap🤬lanka. A flaga w ogień.
podpis użytkownika
Rock.
Trzeba na granicy z Niemcami co 100 metrów wieżyczki snajperskie postawić (:
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
sz🤬i nie wejdą do polski bo tutaj bieda aż piszczy, zerowy social

A niech spróbują przejść przez naszą granice. Jesteśmy jednym z nielicznych państw, które jest wstanie przegonić wszystko i wszystkich na drugi koniec świata, tylko brakuje nam zapału (bo w domku przed komputerem najlepiej) i ruszamy sie tylko w krytycznych momentach, a taki moment nadejdzie kiedy sz🤬i zaczną próbować osiedlić się w naszym kraju.
Nie z takimi k🤬ami Polak walczył, kiedy zbyt mocno po dupie dostawał.
Nie z takimi k🤬ami Polak walczył, kiedy zbyt mocno po dupie dostawał.

Wiecie, że jak tak dalej pójdzie ( przyrost c🤬tych w Niemczech ) to Niemcy za 20 lat mogą być mniejszością narodową? Tak to prawda i nie żaden żarcik
.

Jak słusznie zauważył pakicito, Polska jest bezpieczna. A szwabom się to należy. Wraca karma za drugą wojnę światową.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

BongMan napisał/a:
Jak słusznie zauważył pakicito, Polska jest bezpieczna. A szwabom się to należy. Wraca karma za drugą wojnę światową.
Czyli trzeba teraz z ruskimi trzymać?

Ja akurat z Niemcami dobrze żyję i jeżdżę od czasu do czasu na Bawarię
i tam już widzę jak to szybko się zmienia na przestrzeni trzech lat sz🤬ych jest coraz więcej w sklepie to gęsiego chodzą za matką po pięciu, nie mówię że wszyscy są źli itp. ale zaczyna robić się tam niezły syf, syf na ulicach i te hieny nawet za pracę się nie biorą tylko social i social i sobie żyją na dobrym poziomie, Polaków też jest tam dużo ale c🤬ci mają więcej przywilejów a my to tylko do pracy

Niemcy, Anglicy i Francuzi to nieźli debile. Stracili całą swoją kulturę w ledwie kilka lat, niesamowite. Oby to Polski nie spotkało... Choć przy asymilacji z Europą, wydaje się to nieuchronne.