Być może część z was zna tego youtubera. Blackpillowy kanał Szarpanki z Życiem był zamykany przez YT kilkukrotnie z powodu ignorowania wytycznych jutuba co do propagowania ideologii woke/BLM/LGBTQXYZ etc, ze starych filmów zostało trochę reuploadów a obecnie Doktor prowadzi kanał o nazwie Kanał Jeden. Nieszczęśnik miał pecha pójść do niewłaściwej kebabowni i Abdullahy rzuciły się na niego z maczetą, wynik macie na filmiku.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:18
To on jest za, czy przeciwko lgbt? Nie wiem jakie są wytyczne youtuba, ale podejrzewam, że jak google, każdego białego przerobiliby najchętniej na kakaowego.
Dlaczego ten lokal nie został zamknięty, a pracownicy trzeciego świata nie zostali postawieni pod sąd?!?!?!
na innych portalach tez sie udziela pod innymi nickami Anna gdzie indziej Ewa ta sama treść wypowiedzi i świeżo dołączyła
Dużo zdrowia dla Pana Szarpanki. Człowiek legenda, bohater na jakiego nie zasługujemy
@AnnaNowakowska:
Nie rób z siebie takiej nawiedzonej frustratki bo mi aż wstyd, że dzielę z tobą jedną płeć
Nie rób z siebie takiej nawiedzonej frustratki bo mi aż wstyd, że dzielę z tobą jedną płeć
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie