Generalnie, to jest jeden z największych mózgów na Polibudzie Wrocławskiej, ale na pewno by tu pasował jego dokument.

Zastanawia mnie po kiego c🤬ja wpisywać wagę na tym prawie jazdy z obrazka trzeciego od góry. A co jeżeli gość przytyje albo nagle straci parę kg? Policja mu zabierze prawko czy jak?

Co takiego dziwnego jest na zdjęciu delikwenta na końcu? Przecież większość kitajców ma taki wyraz twarzy, jakby byli na jakimś haju.

Na tym dowodzie kolesia z Polski jest błąd. Powinno być "Przymulec".

Cytat:
Co takiego dziwnego jest na zdjęciu delikwenta na końcu? Przecież większość kitajców ma taki wyraz twarzy, jakby byli na jakimś haju.
A czy to nie aby obecny rekordzista w USA jesli chodzi o liczbe ofiar w strzelaninie?
edit:
Nie, to jeszcze cos gorszego. To ten c🤬j od gangnam style!
Nawiasem mowiac, Berkley to jedna (jesli nie naj-) z najlepszych szkol muzycznych na swiecie....
Gurgul99 napisał/a:
podobnie
Obrazek
Tacy ludzie w ogóle nie powinni dostawać dowodu, bo poza osiągnięciem dorosłości, zero w nich dojrzałości. Wstyd.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.

@stalowyszczur
Też się właśnie zastanawiałem,czy to nie ten koleś od strzelaniny na kampusie, ale po wklepaniu danych z dowodu nic mi nie wyszło.
Też się właśnie zastanawiałem,czy to nie ten koleś od strzelaniny na kampusie, ale po wklepaniu danych z dowodu nic mi nie wyszło.