👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Generalnie, to jest jeden z największych mózgów na Polibudzie Wrocławskiej, ale na pewno by tu pasował jego dokument.

Co takiego dziwnego jest na zdjęciu delikwenta na końcu? Przecież większość kitajców ma taki wyraz twarzy, jakby byli na jakimś haju.

Na tym dowodzie kolesia z Polski jest błąd. Powinno być "Przymulec".

Gurgul99 napisał/a:
podobnie
Obrazek
Tacy ludzie w ogóle nie powinni dostawać dowodu, bo poza osiągnięciem dorosłości, zero w nich dojrzałości. Wstyd.

@stalowyszczur
Też się właśnie zastanawiałem,czy to nie ten koleś od strzelaniny na kampusie, ale po wklepaniu danych z dowodu nic mi nie wyszło.
Też się właśnie zastanawiałem,czy to nie ten koleś od strzelaniny na kampusie, ale po wklepaniu danych z dowodu nic mi nie wyszło.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie