👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Każda forma bóstwa jest ostatecznie narzędziem dającym przywileje do narzucania innym swojej woli i postępowania niemoralnie, irracjonalnie.
Bóg nie istnieje.
Bóg nie istnieje.

jest jeden Bóg i ma ponad 2000 lat, ja w nic nie wierze, ale mówią, że jest
ten Bóg nie r🤬a dzieci, nawet żony nie puknął
dobranoc
m.
ten Bóg nie r🤬a dzieci, nawet żony nie puknął
dobranoc
m.
Widzę, że Sye się przyjął na Sadistic. Naprawdę polecam jego kanał na youtube wszystkim, znającym angielski.
Najlepsze w jego animacjach jest to, że każda postać jest karykaturą kogoś znanego, a nie zwykłym ''stereotypem''.
Najlepsze w jego animacjach jest to, że każda postać jest karykaturą kogoś znanego, a nie zwykłym ''stereotypem''.
Obejrzałem to i w sumie to może i było zabawne w takim slowa znaczeniu. Ale w tym kryje się nasza słabość którą ten film pokazuje. Obcy ludzie przyjeżdżają do nas (do Europy-cywilizacji) i mówią nam co mamy robić. Czy my naprawdę jesteśmy tacy słabi, że musimy się kogokolwiek słuchać?
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
@Hangman108 Darkmatter2525 też tworzy genialne animacje, jego kanał tez jest jak najbardziej warty polecenia
borek555, Zgadzam się, oglądam jego animacje już od wielu lat
O ile Darkmatter jest dosyć znany, Sye dopiero zaczyna się wybijać

O ile Darkmatter jest dosyć znany, Sye dopiero zaczyna się wybijać
Brzmi jak Tim Minchin ale nie jestem pewien, mimo, że styl ten sam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie