Pierwsze pytanie - kim jest Don Vasyl? Dla tych, którzy niewiedzą - jest to król cyganów w Polsce, mieszka obecnie w Ciechocinku na Kujawach. Jest współorganizatorem corocznego festiwalu pieśni romskiej (czy jakoś tak).
Szukałem po tagach i nie znalazłem.
Poniżej przedstawiam zdjęcia domu najbogatszego i najważniejszego cygana w Polsce.
Z................y
2013-06-07, 19:02
głodzik1 napisał/a:
Jak można twierdzić, że cygan zarobił uczciwie ?
Bo akurat ten zarobił? Tak, zdarzają się wyjątki, szacunek dla Wasyla.
CIECHOCINEK PRZEPRASZA!!!
Dodam, że jego dom był kiedyś do kupna za 2mln zł

Chyba nawet na allegro był wystawiony, ale nie dam głowy, było to z 3-4 lata temu.
v................n
2013-06-07, 19:10
gustu czy jakiegoś wyczucia w kwestii estetyki nie ma za grosz, ale jedno mu trzeba przyznać, ma rozmach
P................x
2013-06-07, 19:16
Co do uczciwości:
Czy to nie on spiewał : "Cygan nie sieje, cygan nie orze, gdzie spojrzy okiem - tam jego zboże" ?
A................i
2013-06-07, 19:45
Za dona piwko bo to jednak człowiek dobrego serca zawsze w prz... a nie chce mi sie dalej pisać
I................e
2013-06-07, 19:47
-w jakim stylu masz posiadłość?
-we wszystkich
g................h
2013-06-07, 20:04
w tak oczojebnej kuchni bym zwariowała...
Rzecznik cyganów potwierdza - na podwórzu bagno.
i3.ytimg.com/vi/rJbEv4pwYkg/hqdefault.jpg
Moje miasto na sadisticu. Koniec świata.
Najlepsze jest to, że pobudowali się po złej stronie ulicy. Tam gdzie oni mieszkają są tereny Raciążka (innego miasta, tak biednego, że im sociala nawet nie chcą dać), a działki ciechocińskie są po drugiej stronie dlatego nie mają co liczyć na kasę od bogatszego Ciechocinka.
Cwaniaki nie wiedzieli w jakim mieście się budują.
Wjeżdżając do Łodzi, ze strony Zgierza, widać cygańskie chaty - wieje wiochą jak sk🤬ysyn! Poza tym, w tym roku tvn24 nadawało na żywo z domu Dona Wasyla podczas świąt. Kurde, "ludziska" obchodzą sobie w domu święta, a te mendy CAŁY dzień im tam siedzą i pokazują w tv jak to u nich jest. Żenada i tym razem zgodzę się bronić cyganów, ale to wyjątek.
H................y
2013-06-07, 20:23
poczucie estetyki na najwyższym poziomie
a................v
2013-06-07, 20:27
Taki zżyty naród, to niech pomoże tym k🤬om spod Wrocławia. przynajmniej na bilet powrotny niech im rzuci.
cygan, nie cygan, katolik pelna geba. jak kazdy cygan
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
K................a
2013-06-07, 21:03
Jako zwolennik minimalizmu jestem przerażony tym okrutnym bezguściem. Wszystko zap🤬lone jakimś antycznym syfem. Dom ogromny, ale te wszystkie tandetne graty zmniejszają jego powierzchnię. Aż oczy bolą od tego nadmiaru.