Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dom Dona Vasyla
KrzywyFireheart • 2013-06-07, 12:33
Pierwsze pytanie - kim jest Don Vasyl? Dla tych, którzy niewiedzą - jest to król cyganów w Polsce, mieszka obecnie w Ciechocinku na Kujawach. Jest współorganizatorem corocznego festiwalu pieśni romskiej (czy jakoś tak).
Szukałem po tagach i nie znalazłem.

Poniżej przedstawiam zdjęcia domu najbogatszego i najważniejszego cygana w Polsce.

Zgłoś
c................s 2013-06-07, 12:42 79
Wiocha jak sam sk🤬ysyn, ale jeżeli uczciwie zarobił to gratulacje(wyjątki się zdarzają).
Zgłoś
adresikpuma 2013-06-07, 12:48 5
taka chawira i fura a na kostke brukową go nie stać? No wstyd
Zgłoś
M@rio 2013-06-07, 13:08 158
@adresikpuma
Bo cyganie kostkę brukową jedzą.
Zgłoś
dulek93 2013-06-07, 13:11 12
nie lubie cyganów ale piwo za maryje przed domem...

podpis użytkownika

)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
Zgłoś
C................o 2013-06-07, 13:13 4
Koles zarobił uczciwie więc nie ma co hejtować
Zgłoś
M................8 2013-06-07, 13:19 21
''Dziś prawdziwych cyganów już nie ma, bo ich Hitler wybił w obozach. Tera tylko są same podróby jak Don Wasyl, De Roma.''
Zgłoś
djoshin 2013-06-07, 13:20 7
na festiwalu muzyki brudnej powinni wystąpić bracia figo fagot
Zgłoś
N................m 2013-06-07, 13:20 1
zarobil uczciwie? moze tylko skad mial na poczatek ;] oczwiscie ze z naszych podatkow. K🤬a jak ja sie nazwe krolem to by mnie arestowali albo lepiej zrobili by mi samobojstwo a ten wielki krol cyganow....ja jebie to cos nawet nie wiem co to znaczy zyc w jakims kraju...same grubasy...a h🤬j nie chce mi sie pisac ale w sumie wole ich niz ciapatych
Zgłoś
!Timon 2013-06-07, 13:26 1
Ta uczciwie... z tego swojego zespołu to ma zarobki na wachę do mercedesa.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
L................a 2013-06-07, 13:26 11
Kicz straszny, a ta maryjka przed domem dopełnia obrazu nędzy i bezguścia. Ale pieniądze na te zbytki zarobił graniem, więc c🤬j mi i wam do tego jak sobie swój dom umeblował.
Zgłoś
Ronoaro 2013-06-07, 13:26 5
Ja p🤬le, co za bezguście.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
m................L 2013-06-07, 13:35 4
Mam znajomego cygana, nie jakiś poszczołek, tylko typ ma około 50, dość znana postać u nas w mieście. Kiedyś przy wódce z nim gadałem, i mówił że każde jedno skupisko cyganów w Polsce, miesięcznie odprowadza jakąś tam daną kwotę (nie chciał mi powiedzieć ile, ja w sumie też już nie drążyłem tematu) dla swojego "króla". Pamiętam jak z 15-20 lat temu zmarł u nas w mieście poprzedni król, na pogrzeb zjechała cała "elita" romska. Bez kitu, nie uwierzylibyście jakimi furami, jak na tamte czasy się wozili...
Zgłoś
g................1 2013-06-07, 13:36 4
Jak można twierdzić, że cygan zarobił uczciwie ?
Zgłoś
Radysh 2013-06-07, 13:45
W Gorzowie Wlkp.co roku cyganie organizują jakieś spotkania. Bodajże 2 lata temu balangowali na stadionie żużlowym. Potem w amfiteatrze... Ogólnie masę tego tałatajstwa a dzieciaków cygańskich jeszcze więcej się szlajało.
Biedy w śród nich nie zauważyłem. Oprócz tego, że kilku młodych debatowało ile byłoby kasy za op🤬lenie pomnika Jancarza.

Krótki komentarz, że to nie miedź i cicho gówniarzu siedź. Uspokoił zapędy sk🤬ielców.

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie