Zapewne wielu studentów szuka sobie mieszkania gdyż niedługo
rozpoczęcie sezonu. Przeglądając ogłoszenia trafiłem na to
DOMEK
DO WYNAJĘCIA
Jak ktoś wynajmie to cyna na mieście w końcu wynajął se domek prawda.
Buda dla psa za jedyne 1250zł.
Ciekawe kto pozwolił postawić takiego gargamela. Ale plus za genialną podbitkę dachową.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
A................o
2010-09-06, 1:00
Polak potrafi: przerobić szopę na narzędzia do ogrodu na domek M1 i wynająć... Ze stodoły mógłby zrobić hotel
Pewnie jakiś student fotografii to weźmie, będzie w tym mógł łatwo zrobić ciemnie....
podpis użytkownika
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
B................N
2010-09-06, 2:50
A ja bym brał - ważne żeby było gdzie się zamelinować i ukryć swoje zapijaczone zwłoki przed światem zewnętrznym.
Nie rozumiem oburzenia... domek niczego sobie, ważne, że jest gdzie głowę położyć i nie trzeba z karaluchami o jedzenie walczyć. Na czas studiów wystarczy w zupełności. No chyba, że ktoś ma bogatego tatusia i jest przyzwyczajony do cholera wie jakich luksusów...
..................
2010-09-06, 10:18
Shadow, to mamusia już nie może być bogata, tylko panowie mogą?
Linekk napisał/a:
Shadow, to mamusia już nie może być bogata, tylko panowie mogą?
Bo to taka metafora była.
BTW. kiedy zmienisz kolor nicka na bardziej czytelny ??
..................
2010-09-06, 12:30
Shadow napisał/a:
kiedy zmienisz kolor nicka na bardziej czytelny ??
Jak mnie wywalą z tego portalu to zrobi się szary.
Z................h
2010-09-06, 16:06
biorac pod uwage sredni rozmiar drzwi to mozna podejzewac iz ta szopa jest duzo wieksza niz przecietny pokoj kilkuoosobowy w jakims smierdzacym akademiku
1250 plus liczniki to zdecydowanie za dużo zwłaszcza, że wcale nie jest blisko do centrum. 15 minut na grunwaldzki to nocą jedziesz...
ale sobie reklame zrobiles niezly pomysl
zamelinowac sie mozna, ogrzewanie podlogowe, kuchnia, lazienka- czego cchciec wiecej?
U................a
2010-09-21, 17:55
""przestronne mieszkanie"... ktoś ma poczucie humoru
b................c
2010-09-21, 18:53
za taką kasę znajdziesz coś lepszego bliżej rynku, wiem bo sam szukałem