ładnie wyszło.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
A ja nie jestem. Mam przeczulicę na tem punkcie 😳
A teraz, drogie Dzieci możecie pocałować misia...
JoSeed napisał/a:
Oni nie wiedzą, że to cytat...
żmij napisał/a:
Świat schodzi na psy 🤷♀️
żmij napisał/a:
cytat z czego? Ja bym tam dopisał: w dupe
JoSeed napisał/a:
Świat schodzi na psy 🤷♀️
No i teraz nie wiadomo co gorsze; na psy czy na misie?
JoSeed napisał/a:
Świat schodzi na psy 🤷♀️
Ej, ja znam🥺
Cezzar napisał/a:
cytat z czego? Ja bym tam dopisał: w dupe
Oryginalne nagranie nie zachowało się, niestety.
Tak, to podróba.
JoSeed napisał/a:
W żopu. 😐😜
@żmij
hahahahaha trafiłem
Ale to chyba jakaś przeróbka i tak naprawdę nie mówili tak w tych starych bajkach
hahahahaha trafiłem
Ale to chyba jakaś przeróbka i tak naprawdę nie mówili tak w tych starych bajkach
żmij napisał/a:
Tak, to podróba.
A to nie było tak że wkradł się efekt Mandeli? I tak naprawdę tych słów nie było.
żmij napisał/a:
Tak, to podróba.
Hahahahaha naprawdę tak powiedział xD
Telewizyjni widzowie pamiętają Bronisława Pawlika z kultowego, jak teraz się mawia, serialu "Alternatywy 4".
W latach 60. występował w telewizji w niezwykle popularnej wieczorynce "Miś z okienka". Ze słynną... "wpadką", kiedy zamknął był już "okienko" i głośno powiedział: -- A TERAZ, DROGIE DZIECI, POCAŁUJCIE MISIA W DUPĘ (…) Rzecz jasna, był przekonany, że mikrofon i kamery są już wyłączone...
Miś do dziś siedzi z paragrafu:
Wersja od: 26 marca 2025 r. § 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 15.
Wersja od: 26 marca 2025 r. § 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 15.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie