Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Domino Day
~Vladimir • 2017-04-06, 11:26
Policjanci stwierdzili, że kierujący samochodem marki BMW 18-latek nie obserwował dokładnie drogi, nie uwzględnił warunków w jakich odbywał się ruch pojazdów i przejeżdżając przez skrzyżowanie uderzył w tył samochodu marki Suzuki, które następnie uderzyło w znajdującą się przed nim skodę. Następnie samochód marki Skoda uderzył w tył kolejnej skody, z kolei ta uderzyła w mercedesa.

Za rażące naruszenie przepisów o bezpieczeństwie w ruchu drogowym policjanci zatrzymali młodemu mężczyźnie prawo jazdy, które miał od stycznia.

Kerowca bonbowca

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-04-06, 11:29 45
Kuwa zawsze się zastanawiam skąd Ci laweciarze wiedzą gdzie się ustawić żeby mieć klientów
Zgłoś
Arathnmor 2017-04-06, 11:34 1
To sobie popukali. Wszyscy stali na luzie?

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Konto usunięte 2017-04-06, 11:36 1
@upx2 kamera jest? jest. Ostrzerzeń nie widzę, ale napewno też są. Zwyczajnie. Miejsce niebezpieczne, być moze z absurdem drogowym, a wlasciciele firm robią zwykle rozeznanie

@up przy takim pukaniu hamulce puszczają
Zgłoś
spyyd3r 2017-04-06, 11:47 2
Co oni wszyscy na luźnym biegu stali?
Zgłoś
19alko94 2017-04-06, 13:14 31
Na egzaminie na prawo jazdy powinno być na samym końcu pytanie :
- Jaką marką samochodu będziesz jeździł ?
odpowiedź BMW- równoznaczna z oblaniem egzaminu

A teraz serio, chore jest kupować dzieciakowi na pierwsze auto BMW, są to mocne samochody i im odp🤬la jak wsiądą za kółko ...
Zgłoś
Imperator_Jan 2017-04-06, 13:58 2
Wincyj BMW młodym niedoj🤬ym kierowcom !!11Oneone
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2017-04-06, 14:02 6
Dinaeel napisał/a:

To sobie popukali. Wszyscy stali na luzie?

spyyd3r napisał/a:

Co oni wszyscy na luźnym biegu stali?

To chyba całkiem normalne, że zamiast męczyć nogę i trzymać wciśnięte sprzęgło wrzucamy na luz mając perspektywę dłuższego stania w korku? Poza tym dla dwóch ostatnich pechowców przy takim jebnięciu to chyba nie miało większego znaczenia
Zgłoś
nowynick 2017-04-06, 14:35 13
Vladimir napisał/a:

Za rażące naruszenie przepisów o bezpieczeństwie w ruchu drogowym policjanci zatrzymali młodemu mężczyźnie prawo jazdy, które miał od stycznia.

a co on tak rażąco naruszył? Zwykły dzwon jakich co dzień tysiące....
Zgłoś
KrisCFC 2017-04-06, 15:16
A za brak zachowania bezpiecznej odległości nikt nie dostał mandatu?

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Danmaz 2017-04-06, 15:19
Ojciec Sebka pewnie wk🤬iony, beemke mu obił
Zgłoś
Wiewór 2017-04-06, 15:30 4
Problem sam się rozwiązał. Cztery szkody w jednym zdarzeniu do wypłaty. Seba dostanie taką zwyżkę na OC, że cena polisy przekroczy wartość jego beeemy. Biedny Seba wróci na tramwaj tam gdzie jego miejsce.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
~Velture 2017-04-06, 15:47 2
Cytat:

To chyba całkiem normalne, że zamiast męczyć nogę i trzymać wciśnięte sprzęgło wrzucamy na luz mając perspektywę dłuższego stania w korku?

Dobrze, że mam automat... a nie... chwila... mam też drugie auto z manualem... i jakoś jak wysprzęglam w korku to dalej prawą nogą trzymam hamulec... głupi ja.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
IOI 2017-04-06, 15:49
@nowynick , pewnie tak napisali zeby bylo bardziej dramatycznie, teraz sie zaostrzyly przepisy i przez 8 miesiecy po zdaniu prawka prawie za wszystko moga ci cofnac uprawnienia. (np. za jazde ponad 80km/h - bo tyle mozna maksymalnie jako nowy kierowca)
Zgłoś
Freedom_69 2017-04-06, 16:32
k🤬a to ja jestem jakiś niedoj🤬y, czy wy? mam od sierpnia prawko i takie elementarne rzeczy, że przy postoju daje sie auto na luz i trzyma noge na hamulcu wiem, a wy nie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie