Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Żandarmeria wojskowa z São Paulo dostała cynk, że pięciu młodzieńców stojących na chodniku należy do grupy przestępczej Comando Vermelho (czerwone komando, więcej o nich na hardzie). Po przybyciu na miejsce wskazane przez informatora, piątka młodzieńców zaczęła przysięgać, że są grupą zawodowych tancerzy. Policjanci kazali im to udowodnić

Owszem, zalatuje pedalstwem, ale który z was by nie zatańczył z kolegą, byle tylko nie trafić do brazylijskiego więzienia?

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
woytasw 2018-04-28, 21:12 27
Krótko - zabili ich?
Zgłoś
phrontch 2018-04-28, 21:26
odpowiedzi by trzeba poszukać na hardzie

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
remi1982 2018-04-28, 21:55 4
Szkoda, że to nie Rio. Wtedy BOPE pokazaliby im jak sie tańczy.

podpis użytkownika

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2018-04-28, 22:13 14
Lamus z ulicy chce dołączyć do gangu

- chciałbym wstąpić do waszego gangu, kogo odj🤬?

- ?! Odj🤬? Zabić potrafi każdy, pokaż jak się ruszasz cwaniaczku.

K🤬a koniec.

PS. Smiechłem nawet.
Zgłoś
Essent 2018-04-28, 22:49 1
Fajnie im to wyszło,ale muszą popracować jeszcze nad przykrywką
Zgłoś
Noside 2018-04-28, 23:31
Brazylia to smutny kraj. Chcąc się rozweselić idziesz do cyrku. Pani maluje Ci klauna na poliku, a w drodze powrotnej do domu zostajesz zastrzelony przez BOPE. To zwyczajnie chore miejsce ...

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
borelli 2018-04-29, 0:26
Skoro "więcej na hardzie" to znaczy, że ich zaj🤬i?
Zgłoś
The_Generat 2018-04-29, 0:46 2
na hardzie są ze względu na podkład muzyczny
Zgłoś
zerknijwlewo 2018-04-29, 1:47
k🤬a! oglądnąłem to do końca z myślą, że któregoś odjebią - nic takiego się nie stało. czuję się jak pedał, choć mam dziecko w drodze.
Zgłoś
Essent 2018-04-29, 2:14 3
zerknijwlewo napisał/a:

k🤬a! oglądnąłem to do końca z myślą, że któregoś odjebią - nic takiego się nie stało. czuję się jak pedał, choć mam dziecko w drodze.

A co jak to nie jest Twoje dziecko? Może zerknij w lewo ?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-04-29, 8:50 1
Przekonali mnie. Ładnie tańczą.
Zgłoś
Dzisiaj 2018-04-29, 9:19
A co to k🤬a do c🤬ja? Jakies zasady sie zmienily? Zrodla juz nie podajemy? Jak dla mnie to ten filmik mogles sciagnac z jakies strony o tanczacych gejach. Brak zrodla to
Zgłoś
Insaner 2018-04-29, 13:03
Dzisiaj napisał/a:

A co to k🤬a do c🤬ja? Jakies zasady sie zmienily? Zrodla juz nie podajemy? Jak dla mnie to ten filmik mogles sciagnac z jakies strony o tanczacych gejach. Brak zrodla to

Bo i pewnie ściągnął. Wartość IQ przeciętnego użytkownika na tym portalu zbliża się tej z forum onetu...
Policja zatrzymała parę osób, które nagle zaczęły wykonywać jakiś układ taneczny? A kroków to co, policjanci ich nauczyli?...
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-04-29, 14:15
Kraj w którym możesz trafić do pudła za spotkanie z kumplami na ulicy... jakie to szczęście, że urodziłem się w Europie!

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie